Θεσσαλονίκη: 16 στέκια στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Senol: Ο παράδεισος του κρουασάν

Γλυκά και αλμυρά, αλλά και φοβερές μπαγκέτες, ολόφρεσκα και τέλεια όλα τους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Senol
Senol
Senol
Senol

Στο Senol στη Θεσσαλονίκη για γλυκά και αλμυρά κρουασάν και μπαγκέτες.

Μοσχοβολάει νοστιμιές αυτή η γειτονιά της Θεσσαλονίκης, εδώ όπου το Senol έχει γίνει το απόλυτο σποτ για όσους αγαπούν τα κρουασάν! Γλυκά και αλμυρά, αλλά και φοβερές μπαγκέτες, ολόφρεσκα και τέλεια όλα τους, καθημερινά φτιαγμένα εδώ από τον αρτοποιό και ζαχαροπλάστη Σενόλ και την ομάδα του.

Η διαδικασία στο εργαστήριο μοιάζει με μυσταγωγία: το βούτυρο, τα φύλλα των κρουασάν, πρώτες ύλες κατευθείαν από τη Γαλλία που χρησιμοποιούνται, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Να θυμάστε ότι το μενού αλλάζει και αναπτύσσεται συνεχώς, ανάλογα με την εποχή, αφήνοντας ακόμα και τους θαμώνες του μαγαζιού να αναρωτιούνται τι καινούργιο έχει βγει. Έτσι πάντα θα έχετε και μια ξεχωριστή γεύση να απολαύσετε.

Στις τελευταίες εξαιρετικές προσθήκες, για παράδειγμα, θα βρείτε το Double Baked κρουασάν, σιροπιασμένο με κρέμα αμυγδάλου και πραλίνα, την αξεπέραστη τάρτα κρουασάν αχλαδιού με μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, αλλά και τα French toast ή αλλιώς αυγόφετες κρουασάν, σε διάφορες εκτελέσεις όπως Club Sandwich ή Spicy Cheescake με chorizo και κρέμα τυριού.

Φυσικά τα all time classic όπως το κρουασάν pistachio, τα Supreme και Cubes σε πολλές γεύσεις, αλλά και οι μπαγκέτες Italiano με μορταδέλα, πεκορίνο και P&P με προσούτο, παρμεζάνα είναι οι πυλώνες του μενού και ο λόγος της φήμης του μαγαζιού ότι εδώ θα φάτε αυθεντικά γαλλικά κρουασάν και μπαγκέτες.

Όλες αυτές τις νοστιμιές μπορείτε να τις συνδυάσετε και με καλοφτιαγμένο καφέ, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Μην το χάσετε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου