Θεσσαλονίκη: 16 στέκια στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Birdie Num Num: Από τον καφέ στα gyoza και ασυναγώνιστη Paloma για φινάλε

Tο μαγαζί σε καλεί να το κάνεις το νέο σου στέκι

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να διακρίνεις το vibe ενός μαγαζιού είναι τα ειλικρινή χαμόγελα του προσωπικού και των πελατών του. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζεις μόλις φτάσεις στο Birdie Num Num, το μαγαζί που σε καλεί να το κάνεις το νέο σου στέκι, στην οδό Βαφοπούλου, με τα ιστορικά πλατάνια. Το όνομα και η αισθητική του είναι εμπνευσμένα από την ταινία «The Party» κι έτσι η ατμόσφαιρα αποπνέει μια κινηματογραφική ενέργεια με σύγχρονο design που δύσκολα αντιστέκεσαι στο να το φωτογραφίσεις.

Οι πόρτες ανοίγουν από το πρωί και τα αρώματα από τον specialty coffee και τα φρεσκοψημένα snacks καλημερίζουν όσους αναζητούν έναν ήρεμο χώρο για χαλάρωση ή εξ αποστάσεως εργασία. Τραγανά croissant, carrot cake με cream cheese frosting, banana cake, lemon poppy seed cake, bagel σολομού, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που γεμίζουν τα τραπέζια. Extra tip: Ο cold brew δεν παίζεται.

Μετά τις 19.00, οι μυρωδιές από τα δημοφιλή ιαπωνικά ζυμαρικά gyoza, γεμιστά με κοτόπουλο sweet soya σoς και σχοινόπρασο, ανοίγουν την όρεξη. Flatbread κολοκυθάκι, Katsu sandwich και άλλες mouthwatering επιλογές, συνοδεύουν  τα αγαπημένα σου early drinks, όπως το πολυσυζητημένο GReek Lover. 

Όσο ο ήλιος πέφτει, τα φώτα στην αυλή αλλά και στον εσωτερικό χώρο του Birdie κάνουν το περιβάλλον ακόμη πιο φιλόξενο, τόσο που ξεχνάς να φύγεις. Τα signature cocktails αλλά και τα mocktails είναι σίγουρα «δυνατά χαρτιά». Με Yassmine, LilaV κι Excellent έχεις κάνει πάντα τη σωστή επιλογή και η φήμη για την καλύτερη Paloma της Θεσσαλονίκης αληθεύει. Όσο για τις μουσικές επιλογές, σύγχρονες, cool και ατμοσφαιρικές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου