Θεματα

St. George Lycabettus: Πάρτι στην ταράτσα με αφορμή το «φεγγάρι του θερισμού»

Πανσέληνος στον λόφο του Λυκαβηττού;

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
St. George Lycabettus

Το St. George Lycabettus διοργανώνει Full Moon Cocktail Party στο rooftop του την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Τα μάθατε; Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου έχουμε πανσέληνο. Όχι οποιαδήποτε πανσέληνο, αλλά το «φεγγάρι του καλαμποκιού» ή και «φεγγάρι του θερισμού». Ονομάζεται έτσι γιατί σε αντίθεση με άλλες πανσελήνους, τούτη εδώ ανατέλλει σχεδόν την ίδια στιγμή με το ηλιοβασίλεμα και μάλιστα για αρκετά βράδια στη σειρά, δίνοντας έτσι στους αγρότες μία ευκαιρία να παρατείνουν τις ώρες τις συγκομιδής. Τώρα, αν δεν σας βρίσκεται χωράφι πρόχειρο για να τη θαυμάσετε ή καλαμπόκι για να δρέψετε, δεν πειράζει, μπορείτε απλώς να χαζέψετε το φεγγάρι να ξεπροβάλλει πάνω από το Λυκαβηττό. Ένα από τα πιο ονειρεμένα σημεία της Αθήνας για να συμβεί αυτό είναι η ταράτσα του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, που ακριβώς γι’ αυτό το λόγο διοργανώνει Full Moon Cocktail Party με τα όλα του.

St. George Lycabettus

Το πάρτι της πανσελήνου θα γίνει την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου (από τις 20.00 έως τις 00.00) στο Vertigo Pool & Sunset bar, στο rooftop, δηλαδή, του St. George Lycabettus. Πρόσφατα μάλιστα, και με αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας του γνωστού αθηναϊκού ξενοδοχείου, το rooftop ανακαινίστηκε πλήρως από την in house αρχιτεκτονική ομάδα του ξενοδοχείου με επικεφαλής τη Μαρία Παπατριανταφύλλου. Τη διακόσμηση επιμελήθηκε ο γνωστός interior designer Carlo Mota από τη Νέα Υόρκη. Το αποτέλεσμα είναι ένας υπέροχος χώρος, ντυμένος στο κίτρινο χρώμα του ήλιου, με κομψά, άνετα έπιπλα, πνιγμένος στα φυτά και τα λουλούδια της Μεσογείου. Τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι το υπαίθριο bar δίπλα στην πισίνα που σε κάνει να πιστεύεις ότι βρίσκεσαι ακόμα διακοπές, αλλά και τα τραπέζια που χαιρετούν την Ακρόπολη. Πραγματικά, η θέα είναι ασυναγώνιστη.

St. George Lycabettus

Σε αυτό το σκηνικό, λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης ο DJ Sergio θα βρίσκεται από νωρίς στις επάλξεις με τις eclectic και upbeat house μουσικές του, ενώ στο Sunset bar θα σερβίρονται δροσιστικά cocktails, απεριτίφ, finger food bites και άλλα νόστιμα από τον executive chef του ξενοδοχείου Στέφανο Παπανικολάου. Η είσοδος είναι ελεύθερη (αλλά καλό είναι να κάνετε κράτηση), οπότε γιατί δεν πάμε να δούμε το φεγγάρι και μία Αθήνα από ψηλά με κάποιο τέλειο cocktail στο χέρι;

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.