Σωτήρης Κοντιζάς: Αποχωρεί από τρία εστιατόρια - Η ανακοίνωση στο Instagram
Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή του Master Chef, Σωτήρη Κοντιζά σε τρία από τα πιο γνωστά εστιατόριά του.
Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα εστιατόρια «Nolan», «Proveleggios» και «Sweet Nolan», ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με στίχους από το τραγούδι «Once» του Liam Gallagher.
Η ανάρτηση με το αντίο του Σωτήρη Κοντιζά
«Έστειλα τα παιδιά σχολείο. Θυμάμαι πώς συνήθιζες να λάμπεις, τότε. Αναλώθηκες τόσο γρήγορα σαν ένα ποτήρι κρασί, φίλε μου», αναφέρουν σε ελεύθερη απόδοση οι στίχοι του τραγουδιού στη λεζάντα του.
«Είμαι εκτός», ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Δύσκολο. Ευχαριστώ τρεις υπέροχες ομάδες και όλους όσους μας έκαναν την τιμή. Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. I'm out. #once».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αντίο στον Σωτήρη Κοντιζά είπε και το εστιατόριο «Nolan» μέσα από ένα story στο Instagram
«Αν το κάνεις σωστά, μια φορά αρκεί» αναφέρει το εστιατόριο κάνοντας αναδημοσίευση την ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.