Θεματα

Φασολάκια με κατσικίσιο τυρί

Χορταστική σαλάτα ή κομψό γεύμα

86432-193840.jpg
Ζιζή Σφυρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86433-174202.jpg

Τι θα χρειαστούμε:

300γρ φασολάκια στρογγυλά βρασμένα αλ ντέντε

1σκελίδα σκόρδο

Λίγο βούτυρο για τα φασολάκια

300γρ ντοματίνια

Λίγο λάδι

2κ. σ. μαύρη ζάχαρη

1 σφηνάκι μπαλσάμικο

150γρ κατσικίσιο τυρί

Λίγο φρέσκο δυόσμο

Βράζουμε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό, σουρώνουμε, τα σοτάρουμε με το βούτυρο, το δυόσμο και το σκόρδο ψιλοκομμένο για 2-3 λεπτά.

Σε μικρό τηγάνι σοτάρουμε τα ντοματίνια με λάδι, ρίχνουμε τη ζάχαρη ανακατεύουμε και σβήνουμε με το μπαλσάμικο μέχρι να καραμελώσουν. Σε πιατέλα στρώνουμε τα φασολάκια, ρίχνουμε από πάνω τα ντοματίνια και ψιλοκομμένο το τυρί. Δοκιμάζουμε κ αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρεται με κρέας, ψάρι ή κοτόπουλο ή σαν ένα κυρίως light γεύμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.