Θεματα

Tuvunu: το αυθεντικό τσάι του βουνού, παγωμένο ή ζεστό, πάντα μαζί σου

Όπου κι αν βρίσκεσαι, το τσάι Tuvunu δίνει αυθεντική γεύση σε κάθε σου στιγμή

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tuvunu

Tuvunu: το ελληνικό τσάι του βουνού που συλλέγεται με παραδοσιακές μεθόδους και πράσινες πρακτικές

Καλοκαίρι! Τι κι αν βρίσκεσαι στην Αθήνα; Σε περιμένουν κι εδώ εκείνα που σου στέρησε ο χειμώνας. Μια βόλτα με φως μέχρι αργά, μια συναυλία, μια ταινία στο θερινό της γειτονιάς σου, άραγμα στο μπαλκόνι σου, ένα πάρτυ στην ταράτσα τη δική σου ή των απέναντι. Το αυθεντικό αστικό καλοκαίρι!

Tuvunu

Σε περιμένουν, όμως, κι εκείνα που δεν έχουν εποχή, που τα αγαπάς όλον τον χρόνο και σε κάνουν να βρίσκεις τον αυθεντικό εαυτό σου. Σε περιμένουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, τα βιβλία σου, τα χόμπι σου, οι αγαπημένες σου γεύσεις. Το δικό σου τσάι Tuvunu, που το ξέρεις καλά και γνωρίζεις το μυστικό του. Είναι το αυθεντικό τσάι του βουνού, δηλαδή ο σιδερίτης, και πίνεται οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, είτε παγωμένο είτε ζεστό είτε σε θερμοκρασία δωματίου ή ακόμα και σε mocktails ή cocktails.

Tuvunu

Το Tuvunu έχει σαν βασικό συστατικό τρία είδη σιδερίτη που καλλιεργούνται σε ορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Συλλέγεται με παραδοσιακές μεθόδους και πράσινες πρακτικές από τους συνεργαζόμενους με συμβολαιακή γεωργία ντόπιους καλλιεργητές. Παράγεται με εκχύλιση, δηλαδή με τη γνωστή διαδικασία του βρασμού. Έτσι, έχεις στα χέρια σου το τσάι που είναι «σαν να το έκανες εσύ». Χωρίς καφεΐνη, χωρίς γλουτένη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς τεχνητά αρώματα, χρώματα, συντηρητικά και λιπαρά. Ένα τσάι που είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και περιέχει πολυφαινόλες με αντιοξειδωτική δράση.

Tuvunu | Η γεύση του αυθεντικού!

Θα το βρεις σε δύο επιλογές, η πρώτη είναι 100% βιολογική με φρεσκοστυμμένο χυμό βιολογικών λεμονιών και η δεύτερη γλυκίζει με την προσθήκη ελληνικού μέλιού ανθέων.

www.tuvunu.com, Facebook: Tuvunu Greek Mountain Tea, Instagram: @tuvunu, TikTok: @tuvunu.greek.moun.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.