Θεματα

GeroGrosso: Το στέκι σου στο λιµανάκι του Γερολιµένα

Φοβερός καφές, ελληνικές μπίρες, σνακ και φοβερά γλυκά, όλα τους χειροποίητα

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο GeroGrosso, στο λιμανάκι του Γερολιμένα, για καφέ, μπίρες, cocktails και σπιτικά γλυκά

Νωρίς το πρωί στο GeroGrosso* µε θέα τα γαλάζια νερά, πάνω ακριβώς στο λιµανάκι του Γερολιµένα. Ο καφές του (αποκλειστικό χαρµάνι από την εταιρεία Mr. Bean) είναι ο καλύτερος σε όλη τη Μάνη. Μαζί µε χειροποίητες πίτες (κοτόπιτες, τυρόπιτες, µανιταρόπιτες), νοστιµότατα wraps, muffins και µπάρες δηµητριακών, έχεις το τέλειο πρωινό. Μπορείς να το απολαύσεις καθισµένος στην «τραπεζαρία» γύρω από τη µεγάλη ελιά ή να το πάρεις µαζί σου στην παραλία.

Διαλέγεις να κάτσεις σε ένα τραπέζι µπροστά στη θάλασσα. Από εδώ µπορείς να χαζεύεις τον ορίζοντα, τρώγοντας τα υπέροχα σπιτικά γλυκά του GeroGrosso – θα δοκιµάσεις οπωσδήποτε τη γαλατόπιτα που γίνεται µε φρέσκο, ντόπιο γάλα, το cheesecake µε τη χειροποίητη µαρµελάδα, τη δροσερή φρουτοσαλάτα, τη σοκολατένια καρυδόπαστα, την πορτοκαλόπιτα και τον υπέροχο κορµό.

Αργότερα, θα επιστρέψεις πάλι. Για τις µπίρες (όλες τους από ελληνικές µικροζυθοποιίες), τα µοναδικά signature cocktails, αλλά κυρίως για τη µοναδική ατµόσφαιρα και αυτή την τόσο ειλικρινή φιλοξενία που δύσκολα βρίσκεις.

*Το GeroGrosso είναι το δηµιούργηµα του Κυριάκου Λαουλάκου, ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει την ψυχή του στο να προσφέρει την καλύτερη εµπειρία στους επισκέπτες του, ενώ κάθε µέλος της οµάδας γνωρίζει τα µυστικά για την παρασκευή καφέ και φαγητού υψηλής ποιότητας.

Extra tip: Στο GeroGrosso θα ανακαλύψεις ακόµη και ένα «shop in shop» µε τη συλλογή Figue De Barbarie, δηλαδή χειροποίητα ρούχα, κοσµήµατα και αντικείµενα της εικαστικού Ελένης Φουντουλάκη, που αποτυπώνει εικόνες της Μάνης.

Γερολιµένας, Μάνη, Fb: GeroGrosso, Insta: gerogrosso