GeroGrosso: Το στέκι σου στο λιµανάκι του Γερολιµένα
Φοβερός καφές, ελληνικές μπίρες, σνακ και φοβερά γλυκά, όλα τους χειροποίητα
Στο GeroGrosso, στο λιμανάκι του Γερολιμένα, για καφέ, μπίρες, cocktails και σπιτικά γλυκά
Νωρίς το πρωί στο GeroGrosso* µε θέα τα γαλάζια νερά, πάνω ακριβώς στο λιµανάκι του Γερολιµένα. Ο καφές του (αποκλειστικό χαρµάνι από την εταιρεία Mr. Bean) είναι ο καλύτερος σε όλη τη Μάνη. Μαζί µε χειροποίητες πίτες (κοτόπιτες, τυρόπιτες, µανιταρόπιτες), νοστιµότατα wraps, muffins και µπάρες δηµητριακών, έχεις το τέλειο πρωινό. Μπορείς να το απολαύσεις καθισµένος στην «τραπεζαρία» γύρω από τη µεγάλη ελιά ή να το πάρεις µαζί σου στην παραλία.
Διαλέγεις να κάτσεις σε ένα τραπέζι µπροστά στη θάλασσα. Από εδώ µπορείς να χαζεύεις τον ορίζοντα, τρώγοντας τα υπέροχα σπιτικά γλυκά του GeroGrosso – θα δοκιµάσεις οπωσδήποτε τη γαλατόπιτα που γίνεται µε φρέσκο, ντόπιο γάλα, το cheesecake µε τη χειροποίητη µαρµελάδα, τη δροσερή φρουτοσαλάτα, τη σοκολατένια καρυδόπαστα, την πορτοκαλόπιτα και τον υπέροχο κορµό.
Αργότερα, θα επιστρέψεις πάλι. Για τις µπίρες (όλες τους από ελληνικές µικροζυθοποιίες), τα µοναδικά signature cocktails, αλλά κυρίως για τη µοναδική ατµόσφαιρα και αυτή την τόσο ειλικρινή φιλοξενία που δύσκολα βρίσκεις.
*Το GeroGrosso είναι το δηµιούργηµα του Κυριάκου Λαουλάκου, ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει την ψυχή του στο να προσφέρει την καλύτερη εµπειρία στους επισκέπτες του, ενώ κάθε µέλος της οµάδας γνωρίζει τα µυστικά για την παρασκευή καφέ και φαγητού υψηλής ποιότητας.
Extra tip: Στο GeroGrosso θα ανακαλύψεις ακόµη και ένα «shop in shop» µε τη συλλογή Figue De Barbarie, δηλαδή χειροποίητα ρούχα, κοσµήµατα και αντικείµενα της εικαστικού Ελένης Φουντουλάκη, που αποτυπώνει εικόνες της Μάνης.
Γερολιµένας, Μάνη, Fb: GeroGrosso, Insta: gerogrosso
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.