Θεματα

Ζαχαροπλαστείο Απόλαυση: Στο κέντρο της Καλαµάτας και στη Μεσσήνη θα βρεις τα sweet spots αυτού του ολόγλυκου lab

Ποιοτικά γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι

A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Απόλαυση: ένα ζαχαροπλαστείο όνομα και πράγμα στην Καλαμάτα

Εκεί θα απολαύσεις φανταστικό φρέσκο παγωτό ηµέρας σε τεράστια ποικιλία γεύσεων. Παρασκευάζεται µε τα πιο αγνά υλικά, όπως εκλεκτούς ξηρούς καρπούς και φρέσκα φρούτα εποχής, µε φρέσκο γάλα µόνο από ελληνικές φάρµες. Η υφή του είναι βελούδινη και η γεύση του ασυναγώνιστη. Στο χέρι για τη βόλτα σου, σε κυπελάκι ή χωνάκι, αλλά και σε οικογενειακή συσκευασία για το σπίτι ή το κατάλυµα που διαµένεις, θα το λατρέψεις και θα είναι η πιο δροσιστική στιγµή µέσα στη ζεστή καλοκαιρινή ηµέρα.

Η ποιότητα του παγωτού που θα βρεις στην Απόλαυση είναι χαρακτηριστική της ποιότητας όλων των γλυκών που παρασκευάζονται στο εργαστήρι, από ανθρώπους µε υψηλή τεχνογνωσία και πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν. Με πρωτεργάτη τον Θανάση Γιαννακόπουλο, τον head pastry chef της επιχείρησης, τα ζαχαροπλαστεία Απόλαυση θα προσφέρουν τις γλυκιές γεύσεις που επιθυµείς σε κάθε σηµαντική περίσταση της ζωής σου, όπως είναι ο γάµος, η βάπτιση, το baby shower, ακόµα και µια εταιρική εκδήλωση!

Στο θέµα τούρτα θα εµπιστευτείς την έµπειρη οµάδα µε κλειστά µάτια. Ειδικεύονται στον τοµέα αυτού του γλυκού και αναλαµβάνουν να δηµιουργήσουν από απλές τούρτες γενεθλίων µέχρι ειδικές παραγγελίες για γάµο ή βάπτιση. Το αποτέλεσµα τόσο γευστικά όσο και οπτικά είναι άρτιο. Στην κατηγορία «κεράσµατα» κάνουν εξίσου εξαιρετική δουλειά και ανάµεσα στα πολλά και θαυµαστά θα ανακαλύψεις πεντανόστιµα κοκάκια, ταρτάκια σε διάφορες γεύσεις, διπλωτά, αλλά και φηµισµένους παραδοσιακούς εργολάβους.

Η παράδοση στο γλυκό είναι ένα ακόµα από τα δυνατά χαρτιά των ζαχαροπλαστείων Απόλαυση. Σε µπουκίτσες ή στο ταψί τα παραδοσιακά σιροπιαστά είναι το κάτι άλλο! Αρχοντικός µπακλαβάς, τραγανό κανταΐφι, γαλακτοµπούρεκο µε βελούδινη γαλατένια κρέµα, αλλά και γιαννιώτικο, σαραγλί, ραβανί και αφράτη καρυδόπιτα είναι οι εξαιρετικές επιλογές για να πάρεις οπωσδήποτε λίγη ή πολλή από την απόλαυση µαζί σου.

Επειδή όµως η γλυκιά γαστρονοµία περιέχει και άλλα καλούδια, δεν θα παραλείψεις να ρίξεις τη µατιά σου και στις µοντέρνες εκδοχές των µοσχοµυριστών και ολόφρεσκων κέικ µε γευστική βουτυρόκρεµα και ανατρεπτικούς συνδυασµούς γεύσεων. Προσπάθησε να αντισταθείς σε ένα κέικ µπανόφι ή λίλα πάουζ – δεν θα το καταφέρεις!

Κρήτης 22 & Μαιζώνος 103, Καλαµάτα / Μουλαβασίλη 60, Μεσσήνη / 2721089785, www.apolausizaxaroplasteia.gr, Fb: Ζαχαροπλαστεία Απόλαυση, Insta: apolausi_