Θεματα

Πραλίνα: Τα πιο γλυκά ταξίδια γεύσης στην Καλαµάτα

Ένα από τα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, Καλαμάτα

Στο ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, στην Καλαμάτα, θα βρεις τα άπαντα του γλυκού

Λίγα πράγµατα µας δίνουν τόση χαρά όση ένα ολόφρεσκο καλοφτιαγµένο γλυκό, κι αυτό δεν είναι µυστικό. Το να καταφέρεις όµως να δηµιουργήσεις ένα γλυκό που θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς γλυκατζήδες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εδώ το µυστικό είναι η έµπνευση, η αγάπη και η σκληρή δουλειά, κάτι που ο κύριος Νίκος Αναστασόπουλος γνώριζε ήδη από το 1967, όταν οι µοναδικές του δηµιουργίες άρχισαν να ξεχωρίζουν και ο ίδιος άρχισε να χτίζει µια σχέση εµπιστοσύνης µε το κοινό.

Ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, Καλαμάτα

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο Πραλίνα ήρθε το 2002 να σφραγίσει αυτή τη σχέση και στα χρόνια που ακολούθησαν η τέχνη τής ζαχαροπλαστικής έγινε οικογενειακή υπόθεση, µε τον µεγαλύτερο γιο της οικογένειας, τον Γιώργο Αναστασόπουλο, να συνεχίζει την παράδοση, φέρνοντας µαζί του έναν αέρα ανανέωσης και ιδρύοντας τα επόµενα χρόνια δύο ακόµα ζαχαροπλαστεία. Το κοινό τα λάτρεψε. Το κουκλίστικο Πραλίνα junior και το εντυπωσιακό Πραλίνα των 300 τ.µ. προσφέρουν ακόµα περισσότερες ευκαιρίες για να ευχαριστηθείς λαχταριστά γλυκά µε τη γνωστή σφραγίδα ποιότητας.

Ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, Καλαμάτα

Αν έχεις βρεθεί στην πόλη της Καλαµάτας θα έχεις σίγουρα ακούσει για το περίφηµο προφιτερόλ που έχει ξετρελάνει τους λάτρεις τού γλυκού. Εντυπωσιακό µόνο που το βλέπεις και φτιαγµένο από ολόφρεσκα υλικά, θα το βρεις στην κλασική βερσιόν µε λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος ή σοκολάτα υγείας και φρεσκοψηµένα choux, αλλά και σε µία πραγµατικά µεγάλη ποικιλία εµπνευσµένων εκδοχών του. Δοκίµασε προφιτερόλ σοκολατόπιτα ή προφιτερόλ banoffee, για να απολαύσεις τον συνδυασµό των αγαπηµένων σου γλυκών, και προφιτερόλ µε λάβα φιστικιού Αιγίνης για µια πιο gourmet γευστική εµπειρία. Με τα παιχνιδιάρικα προφιτερόλ oreo και προφιτερόλ bueno θα γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, Καλαμάτα

Κι επειδή καλοκαίρι χωρίς τη µοναδική δροσιά ενός παγωτού δεν γίνεται, δοκίµασε ένα από τα χειροποίητα παγωτά που παρασκευάζονται µε τα πιο αγνά υλικά και που θα βρεις σε περισσότερες από 40 γεύσεις που συνεχώς ανανεώνονται!     

Ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, Καλαμάτα

Εδώ θα έρθεις και για ολόφρεσκες τάρτες, λαχταριστές πάστες, τραγανά µπισκότα, αλλά και για σιροπιαστά που θα σου µείνουν αξέχαστα. Κι αν προσέχεις τη διατροφή σου θα βρεις και πεντανόστιµα γλυκά µε στέβια.

Ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, Καλαμάτα

Είναι επίσης ο προορισµός που θα σου λύσει τα χέρια αν θέλεις να διοργανώσεις µια αξέχαστη γιορτή ή µια όµορφη εκδήλωση, αφού εδώ θα βρεις µεγάλη ποικιλία από γλυκά κεράσµατα, όπως µπισκοτάκια, κέικ, πολύχρωµες πραλίνες και ζουµερά φρουτοταρτάκια για να δείξεις την αγάπη σου και να ευχαριστήσεις και τους πιο απαιτητικούς από τους καλεσµένους σου.

Ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, Καλαμάτα

Ακόµα, η έµπειρη οµάδα των ζαχαροπλαστείων αναλαµβάνει να σχεδιάσει και να δηµιουργήσει την τούρτα των ονείρων σου για κάθε περίσταση. Εσύ αρκεί να επικοινωνήσεις µαζί τους κι εκείνοι θα φροντίσουν ώστε η ξεχωριστή στιγµή σου να γίνει πραγµατικά αξέχαστη.

Κεντρικό: Κανάρη & Σωκράτους, Καλαµάτα, 27210 82533
Υποκατάστηµα 1: Πλατεία Αγίων Αποστόλων, Ιστορικό Κέντρο Καλαµάτας 27213 05592
Υποκατάστηµα 2: Ναυαρίνου 71 & Μ. Αλεξάνδρου, Παραλία Καλαµάτας, 27210 81300
www.pralina.gr
Fb: Ζαχαροπλαστεία Πραλίνα Καλαµάτα
Insta: pralina.zaxaroplasteiakalamata

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.