Έπρεπε: Στη Σαλαμίνα για πεντανόστιμο φαγητό και μουσικές βραδιές
Όλα εδώ είναι χειροποίητα και προσεγμένα στη λεπτομέρεια.
Στο Έπρεπε, στο Μπλε Λιμανάκι της Σαλαμίνας, για κρέας και ψάρι μπροστά στη θάλασσα.
Μόλις 15 λεπτά απ’ το λιμάνι της Σαλαμίνας, στο Μπλε Λιμανάκι βρίσκεται το μοναδικό Έπρεπε, ένα στέκι δίπλα στη θάλασσα γνωστό για τα πεντανόστιμα πιάτα του, τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και τις μουσικές βραδιές του – καθόλου τυχαίες οι πολύ καλές κριτικές που έχει στις διαδικτυακές πλατφόρμες. Τώρα το καλοκαίρι θα το βρεις καθημερινά ανοιχτό, από το πρωί για καφεδάκι στον πεζόδρομο ή στις ξαπλώστρες του στην αμμουδερή παραλία ακριβώς μπροστά. Από το μεσημέρι και μετά θα στρωθείς στα τραπεζάκια του για να απολαύσεις υπέροχες προτάσεις τόσο σε κρέας όσο και σε ψάρι που ετοιμάζονται στην κουζίνα από καλούδια της αγοράς του νησιού.
Όλα εδώ είναι χειροποίητα και προσεγμένα στη λεπτομέρεια.
Μη χάσεις τις περίφημες βραδιές με λαϊκά και ρεμπέτικα που διοργανώνονται στον πεζόδρομο κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Μπλε λιμάνι
Κοίμησης Θεοτόκου 16 Παραλία Σαλαμίνα, 2104685494
Fb: Έπρεπε
insta: EPREPEMPLELIMANAKI
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.