- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Έπρεπε: Στη Σαλαμίνα για πεντανόστιμο φαγητό και μουσικές βραδιές
Όλα εδώ είναι χειροποίητα και προσεγμένα στη λεπτομέρεια.


Στο Έπρεπε, στο Μπλε Λιμανάκι της Σαλαμίνας, για κρέας και ψάρι μπροστά στη θάλασσα.
Μόλις 15 λεπτά απ’ το λιμάνι της Σαλαμίνας, στο Μπλε Λιμανάκι βρίσκεται το μοναδικό Έπρεπε, ένα στέκι δίπλα στη θάλασσα γνωστό για τα πεντανόστιμα πιάτα του, τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και τις μουσικές βραδιές του – καθόλου τυχαίες οι πολύ καλές κριτικές που έχει στις διαδικτυακές πλατφόρμες. Τώρα το καλοκαίρι θα το βρεις καθημερινά ανοιχτό, από το πρωί για καφεδάκι στον πεζόδρομο ή στις ξαπλώστρες του στην αμμουδερή παραλία ακριβώς μπροστά. Από το μεσημέρι και μετά θα στρωθείς στα τραπεζάκια του για να απολαύσεις υπέροχες προτάσεις τόσο σε κρέας όσο και σε ψάρι που ετοιμάζονται στην κουζίνα από καλούδια της αγοράς του νησιού.

Όλα εδώ είναι χειροποίητα και προσεγμένα στη λεπτομέρεια.
Μη χάσεις τις περίφημες βραδιές με λαϊκά και ρεμπέτικα που διοργανώνονται στον πεζόδρομο κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Μπλε λιμάνι
Κοίμησης Θεοτόκου 16 Παραλία Σαλαμίνα, 2104685494
Fb: Έπρεπε
insta: EPREPEMPLELIMANAKI
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από την κλασική, μέχρι την πιο αναπάντεχη, διάλεξε όποια σου αρέσει περισσότερο για την 25η Μαρτίου
Στις γειτονιές της Αθήνας ή και με μικρή εκδρομή
Το επόμενο είναι ένα γαστρονομικό εργαστήριο για την Επανάσταση του 1821
Έχεις δοκιμάσει ποτέ μακαρονάδα-σπανακόπιτα; Αν όχι, πρέπει!
Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία ξηρών καρπών, ό,τι πρέπει για τις ημέρες νηστείας της Σαρακοστής
Το παντοπωλείο αυτό μας έχει καλομάθει στα καλύτερα. Το ίδιο κάνει και αυτές τις ημέρες της Σαρακοστής!
Εδώ θα ανακαλύψεις όσπρια που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα και τη θρεπτική τους αξία
Ο φούρνος που κρατάει ζωντανή την τέχνη της αρτοποιίας από το 1968
Πήγαμε στο αντικαρκινικό νοσοκομείο και μαζί με βραβευμένους σεφ ετοιμάσαμε χυμούς και μοιράσαμε κρουασάν σε ασθενείς και προσωπικό, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Γαλλικής Γαστρονομίας
Η 25η Μαρτίου μυρίζει επανάσταση, χαρμόσυνα νέα από τον ουρανό και μπακαλιάρο σκορδαλιά!
Ωδή στο πιο ζαχαροπλαστένιο ζαχαροπλαστείο της συνοικίας
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Ο σωστός τρόπος να γεμίσεις μπαταρίες για την εβδομάδα που ακολουθεί
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Καθετί στα ράφια και στις προθήκες του εξαιρετικού αυτού delicatessen μοιάζει πολύτιμο – και είναι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.