Θεματα

Fuddy Duddy: Πίτσα σε κώνο, η πιο viral λιχουδιά της πόλης

Το έχεις δει να παίζει σε όλα τα social media και αναρωτιέσαι πώς είναι; Θα σου πούμε: έπος!

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Fuddy Duddy θα φας αφράτη και ταυτόχρονα τραγανή ζύμη πίτσας σε σχήμα κωνικό

Τρεις λέξεις: πίτσα σε κώνο. Μοιάζει με χωνάκι παγωτού, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για πίτσα! Το έχεις δει να παίζει σε όλα τα social media και αναρωτιέσαι πώς είναι; Θα σου πούμε: έπος! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, και πρώτα απ’ όλα από το χειροποίητο ζυμάρι που φτιάχνεται εδώ, όπως άλλωστε και κάθε τι άλλο. Το θεϊκό αυτό ζυμάρι αφού ωριμάσει για 48 ώρες, μπαίνει σε μια ειδική κατασκευή για να αποκτήσει το κωνικό του σχήμα, ύστερα γεμίζεται με τα πιο εκλεκτά υλικά και τέλος ψήνεται στον φούρνο μέχρι η ζύμη να ψηθεί και όλα τα υλικά να ενωθούν σε μια παχύρρευστη, πεντανόστιμη σάλτσα. Κι όλα αυτά μόλις σε 7 λεπτά από τη στιγμή της παραγγελίας σου!

Έτσι, στα χέρια σου φτάνει μια αφράτη και ταυτόχρονα τραγανή ζύμη πίτσας σε σχήμα κωνικό, που μέσα της χωράει όλα τα υλικά της αγαπημένης σου πίτσας (συμβουλή: μπορείς να κόψεις ένα κομμάτι από τη ζύμη και να το βουτήξεις στην πλούσια σάλτσα). Θα βρεις 6 προτάσεις με εντελώς σπιτικές συνταγές (Margherita, Mushroom, Pepperoni, Carbonara, Beef Ragout, Vegan), ενώ μπορείς ακόμη να φτιάξεις και τον δικό σου κώνο επιλέγοντας τα υλικά της αρεσκείας σου.

Δεν τελειώσαμε… Αυτό το αριστούργημα βγαίνει και στη γλυκιά του εκδοχή με μήλο, κανέλα και crumble (Apple Cone) ή με πραλίνα, σοκολάτα, bueno, μπισκότο oreo και φράουλα (Bueno Cone). Αναστενάξτε μαζί μου…

Λέκκα 32, Σύνταγμα, 2110013322
www.fuddyduddy.gr, Fb: Fuddy Duddy Pizza, Instagram: @fuddy_duddy_pizza_cones
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Πέμπτη 12.00-01.00, Παρασκευή-Σάββατο: 12.00-02.00, Κυριακή κλειστά