Θεματα

Supper Clubs: Θα έβγαινες για φαγητό με αγνώστους;

Αν λοιπόν τον Αύγουστο βρεθείς στην έρημη Αθήνα, άσε τις ντροπές και δοκίμασε ένα supper club.

Μαρίνα Ανδριωτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΤremeEats: Τι είναι τα supper clubs ή λέσχες δείπνων και πού θα φας με αγνώστους τον Αύγουστο

Στην Ελλάδα, πού μας χάνεις πού μας βρίσκεις, σ’ ένα τραπέζι θα μας δεις όλους. Ίσως φταίει το αίμα του γλεντζέ που κυλάει στις φλέβες μας, ίσως απλώς αγαπάμε πολύ το φαγητό, πάντως το να μαζεύεσαι σε ένα σπίτι ή δίπλα στη θάλασσα με αμέτρητα καλούδια, μουσική και καλό αλκοόλ είναι η τέλεια συνταγή για ένα επιτυχημένο βράδυ. Σκέψου τώρα όλο αυτό να το ζήσεις με αγνώστους!  

© Dinning Affairs

Τα supper clubs, ή λέσχες δείπνων, γνωρίζουν τον τελευταίο καιρό μεγάλες δόξες και συνήθως διοργανώνονται σε διαμερίσματα, διατηρητέα, γκαλερί,  παραλίες ή όπου μπορείς να φανταστείς. Θα γνωρίσεις κόσμο, θα γευτείς λιχουδιές – από μικρά μεζεδάκια στο μπουφέ μέχρι ένα παραδοσιακότατο παστίτσιο, μπρι και καμαμπέρ έως και fine dining μπουκιές. Θα πιεις, θα χορέψεις, θα φλερτάρεις, θα ανοίξεις κουβέντα, θα γνωρίσεις αγνώστους που μπορεί να καταλήξουν και σχέσεις ζωής, ποιος ξέρει… Αν λοιπόν τον Αύγουστο βρεθείς στην έρημη Αθήνα, άσε τις ντροπές και δοκίμασε ένα supper club. Και δεν χρειάζεται να παίρνεις παντού τους φίλους σου, θα κάνεις εκεί άλλους!

©tremeEats

Για γκουρμέ καταστάσεις επικοινώνησε μέσω Instagram με τους tremeEats, την ομάδα που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Κύπρο. Εκτός από το ότι θα γλείφεις τα δάχτυλά σου, δεν θα σταματήσεις να βγάζεις φωτογραφίες τα λινά τραπεζομάντηλα, τα εξεζητημένα κηροπήγια και ό,τι άλλο συνθέτει τη μοναδική αισθητική τους. Αν προτιμάς πιο έθνικ γεύσεις, η Margarita Solovyeva από το Καζακστάν μαγειρεύει γεύσεις από τον τόπο της, αλλά και από όλο τον κόσμο, και μας φιλεύει με πολύ μεράκι στο Dining Affairs. Πιο συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου στα Εξάρχεια, η Μαργαρίτα θα παίξει με μεσογειακά καλοκαιρινά υλικά και θα τα συνδυάσει με γεωργιανές και κοζάκικες ιστορίες. Κλείσε θέση, εξαντλούνται αμέσως!  

TremeEats: @tremeeats / www.tremeeats.com και Dining Affairs: @dining.affairs.world