Supper Clubs: Θα έβγαινες για φαγητό με αγνώστους;
Αν λοιπόν τον Αύγουστο βρεθείς στην έρημη Αθήνα, άσε τις ντροπές και δοκίμασε ένα supper club.
ΤremeEats: Τι είναι τα supper clubs ή λέσχες δείπνων και πού θα φας με αγνώστους τον Αύγουστο
Στην Ελλάδα, πού μας χάνεις πού μας βρίσκεις, σ’ ένα τραπέζι θα μας δεις όλους. Ίσως φταίει το αίμα του γλεντζέ που κυλάει στις φλέβες μας, ίσως απλώς αγαπάμε πολύ το φαγητό, πάντως το να μαζεύεσαι σε ένα σπίτι ή δίπλα στη θάλασσα με αμέτρητα καλούδια, μουσική και καλό αλκοόλ είναι η τέλεια συνταγή για ένα επιτυχημένο βράδυ. Σκέψου τώρα όλο αυτό να το ζήσεις με αγνώστους!
Τα supper clubs, ή λέσχες δείπνων, γνωρίζουν τον τελευταίο καιρό μεγάλες δόξες και συνήθως διοργανώνονται σε διαμερίσματα, διατηρητέα, γκαλερί, παραλίες ή όπου μπορείς να φανταστείς. Θα γνωρίσεις κόσμο, θα γευτείς λιχουδιές – από μικρά μεζεδάκια στο μπουφέ μέχρι ένα παραδοσιακότατο παστίτσιο, μπρι και καμαμπέρ έως και fine dining μπουκιές. Θα πιεις, θα χορέψεις, θα φλερτάρεις, θα ανοίξεις κουβέντα, θα γνωρίσεις αγνώστους που μπορεί να καταλήξουν και σχέσεις ζωής, ποιος ξέρει… Αν λοιπόν τον Αύγουστο βρεθείς στην έρημη Αθήνα, άσε τις ντροπές και δοκίμασε ένα supper club. Και δεν χρειάζεται να παίρνεις παντού τους φίλους σου, θα κάνεις εκεί άλλους!
Για γκουρμέ καταστάσεις επικοινώνησε μέσω Instagram με τους tremeEats, την ομάδα που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Κύπρο. Εκτός από το ότι θα γλείφεις τα δάχτυλά σου, δεν θα σταματήσεις να βγάζεις φωτογραφίες τα λινά τραπεζομάντηλα, τα εξεζητημένα κηροπήγια και ό,τι άλλο συνθέτει τη μοναδική αισθητική τους. Αν προτιμάς πιο έθνικ γεύσεις, η Margarita Solovyeva από το Καζακστάν μαγειρεύει γεύσεις από τον τόπο της, αλλά και από όλο τον κόσμο, και μας φιλεύει με πολύ μεράκι στο Dining Affairs. Πιο συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου στα Εξάρχεια, η Μαργαρίτα θα παίξει με μεσογειακά καλοκαιρινά υλικά και θα τα συνδυάσει με γεωργιανές και κοζάκικες ιστορίες. Κλείσε θέση, εξαντλούνται αμέσως!
TremeEats: @tremeeats / www.tremeeats.com και Dining Affairs: @dining.affairs.world
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.