Θεματα

Supper Clubs: Θα έβγαινες για φαγητό με αγνώστους;

Αν λοιπόν τον Αύγουστο βρεθείς στην έρημη Αθήνα, άσε τις ντροπές και δοκίμασε ένα supper club.

Μαρίνα Ανδριωτάκη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Supper clubs: Βγες για φαγητό με αγνώστους
© tremeEats

ΤremeEats: Τι είναι τα supper clubs ή λέσχες δείπνων και πού θα φας με αγνώστους τον Αύγουστο

Στην Ελλάδα, πού μας χάνεις πού μας βρίσκεις, σ’ ένα τραπέζι θα μας δεις όλους. Ίσως φταίει το αίμα του γλεντζέ που κυλάει στις φλέβες μας, ίσως απλώς αγαπάμε πολύ το φαγητό, πάντως το να μαζεύεσαι σε ένα σπίτι ή δίπλα στη θάλασσα με αμέτρητα καλούδια, μουσική και καλό αλκοόλ είναι η τέλεια συνταγή για ένα επιτυχημένο βράδυ. Σκέψου τώρα όλο αυτό να το ζήσεις με αγνώστους!  

Dinning Affairs
© Dinning Affairs

Τα supper clubs, ή λέσχες δείπνων, γνωρίζουν τον τελευταίο καιρό μεγάλες δόξες και συνήθως διοργανώνονται σε διαμερίσματα, διατηρητέα, γκαλερί,  παραλίες ή όπου μπορείς να φανταστείς. Θα γνωρίσεις κόσμο, θα γευτείς λιχουδιές – από μικρά μεζεδάκια στο μπουφέ μέχρι ένα παραδοσιακότατο παστίτσιο, μπρι και καμαμπέρ έως και fine dining μπουκιές. Θα πιεις, θα χορέψεις, θα φλερτάρεις, θα ανοίξεις κουβέντα, θα γνωρίσεις αγνώστους που μπορεί να καταλήξουν και σχέσεις ζωής, ποιος ξέρει… Αν λοιπόν τον Αύγουστο βρεθείς στην έρημη Αθήνα, άσε τις ντροπές και δοκίμασε ένα supper club. Και δεν χρειάζεται να παίρνεις παντού τους φίλους σου, θα κάνεις εκεί άλλους!

Supper Clubs: Βγες για φαγητό με αγνώστους
©tremeEats

Για γκουρμέ καταστάσεις επικοινώνησε μέσω Instagram με τους tremeEats, την ομάδα που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Κύπρο. Εκτός από το ότι θα γλείφεις τα δάχτυλά σου, δεν θα σταματήσεις να βγάζεις φωτογραφίες τα λινά τραπεζομάντηλα, τα εξεζητημένα κηροπήγια και ό,τι άλλο συνθέτει τη μοναδική αισθητική τους. Αν προτιμάς πιο έθνικ γεύσεις, η Margarita Solovyeva από το Καζακστάν μαγειρεύει γεύσεις από τον τόπο της, αλλά και από όλο τον κόσμο, και μας φιλεύει με πολύ μεράκι στο Dining Affairs. Πιο συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου στα Εξάρχεια, η Μαργαρίτα θα παίξει με μεσογειακά καλοκαιρινά υλικά και θα τα συνδυάσει με γεωργιανές και κοζάκικες ιστορίες. Κλείσε θέση, εξαντλούνται αμέσως!  

TremeEats: @tremeeats / www.tremeeats.com και Dining Affairs: @dining.affairs.world 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.