- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Είναι η εποχή που όλοι ανακαλύπτουμε (συνήθως μπροστά στον καθρέφτη) τις παρασπονδίες που κάναμε πριν λίγες εβδομάδες και… μας πλακώνουν οι τύψεις.
Στη γκαλερί Breeder Feeder, λοιπόν, παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον μενού αφιερωμένο σ’ αυτό που χρειαζόμαστε όλοι: ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.
Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που μπαίνει στον κόπο να κάνει ο οργανισμός μας από μόνος του, καθημερινά. Αν (ειδικότερα μετά από περιόδους κραιπάλης) βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι τότε θα πετύχουμε την καλύτερη λειτουργία του και μάλιστα με άμεσα (και ανακουφιστικά) αποτελέσματα.
Η Χριστίνα Κοτσιλέλου (designer στους Greece is for Lovers και part time chef), σκαρώνει ειδικά για τη γαστρονομική επιστροφή του Breeder Feeder, μενού με βάση τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μπαχαρικά, πλούσιο τόσο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες, όσο και σε γεύση.
Το μενού θα σερβιριστεί το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου και θα αποτελείται από πέντε πιάτα, που βοηθούν να πούμε αντίο στις τοξίνες: tartare αγγούρι με άγρια μανιτάρια, lime και λάδι καρυδιού, σούπα καρότο με γλυκοπατάτα, ginger και κύμινο, wrap μαρουλιού με couscous κουνουπίδι, φιστίκι Αιγίνης και φρέσκα μυρωδικά, one bowl spiced κινόα με ρεβύθι, μπρόκολο, pickled ραπανάκι, sweet chili και φουντούκι και για το τέλος τρούφες σοκολάτας με βούτυρο αμυγδάλου & κανναβόσπορου, κανέλα, κάρδαμο και πιπέρι.
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, 210 3317527
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.