- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Cookflix: Η ghost kitchen της Θεσσαλονίκης με ιταλικές γεύσεις, σπιτικά πιάτα και αμερικάνικο street food
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Cookflix: Η ghost kitchen της Θεσσαλονίκης με μοναδικές γεύσεις και τα πιο ποιοτικά υλικά
Να μια ιδέα που έλειπε: ένα εστιατόριο που ετοιμάζει τρεις διαφορετικές κουζίνες, τις οποίες μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά στο σπίτι ή στο γραφείο. Το Cookflix, το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2021, είναι στην ουσία μια ghost kitchen, η πρώτη στην Ελλάδα, δηλαδή ένας μεγάλος χώρος όπου με τα πιο ποιοτικά υλικά παρασκευάζονται αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα σαν αυτά που έτρωγες τις Κυριακές γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, αλλά και εξαιρετικό American street food.
Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές και πεντανόστιμες. Στην κατηγορία ιταλικό (Eight Pieces) θα επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από πίτσες και pasta, αλλά και πεϊνιρλί, καλτσόνε, ορεκτικά και άλλα πολλά. Στο σπιτικό φαγητό (Mami) θα βρείτε πιάτα όπως μοσχαράκι κοκκινιστό που θα σας μείνει αξέχαστο, φοβερά κεφτεδάκια, αληθινές τηγανητές πατάτες, δροσερές σαλάτες και πολλά ακόμη – ρωτήστε και για τα πιάτα ημέρας. Και στο αμερικάνικο (Hot Box) πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσαν παρά να είναι τα burgers, σε πολλές προτάσεις, ζουμερά και λαχταριστά, αλλά και κλαμπ σάντουιτς, σάντουιτς και hot dogs. Για τους γλυκατζήδες, και οι τρεις κατηγορίες έχουν τις δικές τους ξεχωριστές προτάσεις!
Όλα αυτά τα νόστιμα του Cookflix μπορείτε να τα απολαύσετε αποκλειστικά με E-food και Wolt, καθημερινά από τις 13.00 έως τις 23.45, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και στο κέντρο της πόλης.
Extra tip: Αν είστε μεγάλη παρέα ή αν θέλετε να δοκιμάσετε απ’ όλες τις κουζίνες, μπορείτε να το κάνετε μέσω του Cookflix!
Κρήτης 34, Θεσσαλονίκη, 2310821531, www.cookflix.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.