Θεματα

Cookflix: Η ghost kitchen της Θεσσαλονίκης με ιταλικές γεύσεις, σπιτικά πιάτα και αμερικάνικο street food

Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cookflix

Cookflix: Η ghost kitchen της Θεσσαλονίκης με μοναδικές γεύσεις και τα πιο ποιοτικά υλικά 

Να μια ιδέα που έλειπε: ένα εστιατόριο που ετοιμάζει τρεις διαφορετικές κουζίνες, τις οποίες μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά στο σπίτι ή στο γραφείο. Το Cookflix, το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2021, είναι στην ουσία μια ghost kitchen, η πρώτη στην Ελλάδα, δηλαδή ένας μεγάλος χώρος όπου με τα πιο ποιοτικά υλικά παρασκευάζονται αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα σαν αυτά που έτρωγες τις Κυριακές γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, αλλά και εξαιρετικό American street food.

COOKFLIX: Η ghost kitchen της Θεσσαλονίκης με ιταλικές γεύσεις, σπιτικά πιάτα και αμερικάνικο street food

Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές και πεντανόστιμες. Στην κατηγορία ιταλικό (Eight Pieces) θα επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από πίτσες και pasta, αλλά και πεϊνιρλί, καλτσόνε, ορεκτικά και άλλα πολλά. Στο σπιτικό φαγητό (Mami) θα βρείτε πιάτα όπως μοσχαράκι κοκκινιστό που θα σας μείνει αξέχαστο, φοβερά κεφτεδάκια, αληθινές τηγανητές πατάτες, δροσερές σαλάτες και πολλά ακόμη – ρωτήστε και για τα πιάτα ημέρας. Και στο αμερικάνικο (Hot Box) πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσαν παρά να είναι τα burgers, σε πολλές προτάσεις, ζουμερά και λαχταριστά, αλλά και κλαμπ σάντουιτς, σάντουιτς και hot dogs. Για τους γλυκατζήδες, και οι τρεις κατηγορίες έχουν τις δικές τους ξεχωριστές προτάσεις!

COOKFLIX: Η ghost kitchen της Θεσσαλονίκης με ιταλικές γεύσεις, σπιτικά πιάτα και αμερικάνικο street food

Όλα αυτά τα νόστιμα του Cookflix μπορείτε να τα απολαύσετε αποκλειστικά με E-food και Wolt, καθημερινά από τις 13.00 έως τις 23.45, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και στο κέντρο της πόλης. 

Extra tip: Αν είστε μεγάλη παρέα ή αν θέλετε να δοκιμάσετε απ’ όλες τις κουζίνες, μπορείτε να το κάνετε μέσω του Cookflix!

COOKFLIX: Η ghost kitchen της Θεσσαλονίκης με ιταλικές γεύσεις, σπιτικά πιάτα και αμερικάνικο street food

Κρήτης 34, Θεσσαλονίκη, 2310821531, www.cookflix.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.