Θεματα

Fagi.gr: Η online delivery πλατφόρμα σε 14 περιοχές της Ελλάδας!

Για σουβλάκια, πίτσα, burger ή ό,τι σου έρθει στο μυαλό, μπες στο fagi.gr

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fagi.gr: Η online delivery πλατφόρμα σε 14 περιοχές της Ελλάδας!

Φαγί: Η ελληνική πλατφόρμα online delivery από την Ξάνθη 

Είσαι σπίτι, μόνος ή με την παρέα, και περιμένεις να αρχίσουν οι αγώνες. Οι ιδέες πέφτουν βροχή: άλλος θέλει σουβλάκια, άλλος burger, άλλος πίτσα! Ό,τι και να θέλεις, η λύση στην πείνα σου είναι το fagi.gr, η ελληνική πλατφόρμα online delivery που έχει λύσει τα χέρια χιλιάδων ανθρώπων από το 2009, όταν η ιστορία της ξεκίνησε στη Μυτιλήνη, έχοντας, πλέον, επεκταθεί σε 14 περιοχές της Ελλάδας. Έτσι, αν είσαι φοιτητής, κάνεις διακοπές ή ζεις σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Χρυσούπολη Καβάλας, Λέσβο, Χίο, Λήμνο, Σάμο, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Χανιά, Ορεστιάδα, Καβάλα και Λάρισα, μπορείς να παραγγείλεις εύκολα και γρήγορα μέσα από το Φαγί, στο οποίο συμμετέχουν περισσότερα από 1.500 καταστήματα σε όλο το δίκτυο!

Fagi.gr

Τα πράγματα είναι απλά: μπαίνεις στην online εφαρμογή, επιλέγεις την περιοχή που σε ενδιαφέρει και εμφανίζονται τα καταστήματα που συμμετέχουν. Πρόσεξε: το fagi.gr δεν είναι μόνο για delivery τύπου σουβλάκια και burgers, αφού εκτός από καφέ και εστιατόρια, θα βρεις και καταστήματα με είδη super market, αλλά και ζαχαροπλαστεία, φούρνους, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, ενώ στην ειδική ενότητα «agora» σε πολλές περιοχές βρίσκεις ακόμα και οπτικά, φαρμακεία, pet shops και ανθοπωλεία!

Σημείωσε ακόμα ότι κάθε μέρα μέσα στην πλατφόρμα ανακαλύπτεις και μοναδικές προσφορές, όπως 1+1, Deal of the Day, Super Προσφορές, Παιδικά Γεύματα και άλλα πολλά. Και επειδή σίγουρα σε όλα αυτά τα μέρη που δραστηριοποιείται το fagi.gr κάποια στιγμή θα πας, κατέβασε από τώρα την εφαρμογή (Google Play, iOS) στο κινητό σου για να είσαι έτοιμος!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.