Θεματα

Mailo’s The Pasta Project: Μακαρονάδες για χρυσό μετάλλιο!

Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερε μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mailo’s The Pasta Project: Μακαρονάδες για χρυσό μετάλλιο!

Mailo’s The Pasta Project: Γίνε ο «πρωταθλητής» της μακαρονάδας

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ όποτε βλέπω κάποιο άθλημα στην τηλεόραση, νιώθω μια ακατανίκητη ανάγκη να φάω σαν να μην υπάρχει αύριο. Αλλά κρατιέμαι. Γιατί, εντάξει, όσο να πεις όταν βλέπεις όλα αυτά τα γυμνασμένα κορμιά, θες να προσέξεις και το δικό σου σώμα (όχι; Μπορεί και όχι). Εντάξει, θα τη φάω και τη σαλάτα, αλλά μία χειροποίητη, προσεγμένη μακαρονάδα θα την προτιμήσω! Από πού; Προφανώς από εκεί που τη φτιάχνουν καλύτερα.

Mailo’s The Pasta Project: Μακαρονάδες για χρυσό μετάλλιο!

Ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, λοιπόν, προετοιμάζομαι χαζεύοντας για ακόμη μια φορά το μενού του Mailo’s, αυτόν τον παράδεισο των μακαρονάδων, όπου τα ζυμαρικά παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια σου μόνο από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό. Το μόνο που μένει να κάνεις εσύ είναι να αποφασίσεις αν η μακαρονάδα σου θα γίνει με rigatoni, campanelle ή casarecce, τα τρία είδη ζυμαρικών που φτιάχνει καθημερινά η μαγική pasta machine του Mailo’s. Ύστερα είναι η στιγμή να διαλέξεις την πλούσια signature σάλτσα με την οποία θα περιχυθούν τα ζυμαρικά σου. Κι αν δεν θες κάποια από τις προτάσεις του καταλόγου (πώς γίνεται; Είσαι καλά;) μπορείς πάντα στις υπάρχουσες προτάσεις να προσθέσεις τα δικά σου extra και να γίνεις εσύ ο σεφ της μακαρονάδας σου!

Mailo’s The Pasta Project: Μακαρονάδες για χρυσό μετάλλιο!

Εγώ πάντως έχω ήδη βγάλει το μενού των Ολυμπιακών Αγώνων. Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, με μυρωδικά βλέποντας στίβο γιατί με τόσο τρέξιμο χρειάζεται πρωτεΐνη. Truffle Mushrooms με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι λευκής τρούφας για το άλμα εις μήκος γιατί αυτή η μακαρονάδα με κάνει πάντα να πηδάω από τη χαρά μου. «Παστίτσιο» με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιμά για την κολύμβηση, γιατί καμία βουτιά δεν είναι καλύτερη από εκείνη που κάνεις σε αυτή την κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών!

Mailo’s The Pasta Project: Μακαρονάδες για χρυσό μετάλλιο!

Τώρα, αν την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων τυχαίνει να βρίσκεσαι διακοπές, μην ανησυχείς καθόλου, τα Mailo’s δεν θα σου λείψουν! Με 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, το πιο πιθανόν είναι να βρεις τη μακαρονάδα των ονείρων σου στον τόπο διακοπών σου. Άσε που κάθε τόσο, εμφανίζεται ακόμη ένα καινούργιο κατάστημα Mailo’s για να μας πάρει το μυαλό. Να, για του λόγου το αληθές μόλις άνοιξε ένα στον Βόλο (Κουμουνδούρου 3)!

Παραγγέλνεις αποκλειστικά μέσω Wolt ή πετάγεσαι στο κοντινότερο Mailo’s γιατί είναι απόλαυση να βλέπεις τη μακαρονάδα σου να μαγειρεύεται επί τόπου. Επίσης, όσο να πεις, με το take away μια άσκηση την κάνεις. Ολυμπιονίκες θα γίνουμε πάλι...

INFO

 www.mailos.gr, Fb: Mailo’s – The Pasta Project, Instagram: @mailos_pasta

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.