Θεματα

Let's spoon: Χειροποίητο, ολόφρεσκο παγωτό στο παλιό λιμάνι των Χανίων

Εδώ δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Let's spoon για εξαιρετικό σπιτικό παγωτό στην παλιά πόλη των Χανίων

Στο ατμοσφαιρικό παλιό λιμάνι των Χανίων βρίσκεται το Let's spoon, αυτή η φημισμένη gelateria, που από το 2015 φτιάχνει κάποια από τα καλύτερα παγωτά που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Το μυστικό της επιτυχίας μοιράστηκε μαζί μας ο ιδιοκτήτης κ. Γιώργος Βοντζαλίδης, ο οποίος διδάχθηκε την τέχνη του παγωτού στην Ιταλία και κατέχει τον τίτλο του Advance Maestro Gelatieri. Κι όπως μας λέει ο ίδιος, από το 2011 και μετά κάθε χρόνο βρίσκεται στην Ιταλία για να δει, να ακούσει και να μάθει νέες τεχνικές πάνω στην παραγωγή του παγωτού. Αυτό δεν είναι άλλο από τα φυσικά υλικά, τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τη διαδικασία παρασκευής χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ή προπαρασκευασμένα μείγματα. Εκεί δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς. Θα απολαύσεις σε κυπελάκι ή χωνάκι, χωρίς toppings, γιατί είναι τόσο γευστικό από μόνο του που δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο!

Θα δοκιμάσεις σίγουρα best seller pistachio, με πρώτη ύλη φιστίκι Σισιλιάνικο από το Bronde. Kαι δεν θα παραλείψεις και έναν από τους 11 συνδυασμούς από τα vegan sorbet, που φτιάχνονται με φρούτα εποχής. Να δοκιμάσεις σίγουρα γεύση φράουλας, που υπάρχει όλο τον χρόνο, όπως και η γεύση λεμόνι, αλλά και φοβερό σύκο – θα ενθουσιαστείς με την υφή και τη γεύση!

Είναι το τέλειο σημείο για να πάρεις μια μπάλα για τη βόλτα στην πόλη. Θα το βρεις ανοιχτό από το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ και εκτός από φανταστικό παγωτό, φτιάχνει και εκλεκτό καφεδάκι.

INFO
Καραολή και Δημητρίου 2, Χανιά, 6983505288
Facebook Let's Spoon gelato
Instagram lets_spoon_chania