Γκρούβα: Το απίθανο «κουζινομπάρ» της Αμοργού
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Στην άκρη του πιο ηλιόλουστου χωριού της Αμοργού, στα super γραφικά Θολάρια, βρίσκεται η Γκρούβα, ένα ιδιαίτερο κουζινομπάρ που ξεκίνησε πέρσι από πέντε φίλους και η φήμη του έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα του νησιού. Είναι άκρως κυκλαδίτικο και θυμίζει πολυχώρο, με διαφορετικά κτίρια, μία υπέροχη εσωτερική αυλή και τραπεζάκια στην είσοδο με φανταστική πανοραμική θέα. Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές. Θα απολαύσεις προτάσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας σε μια πιο funky εκδοχή που συνδυάζονται τέλεια με τα αγαπημένα classic cocktails. Τώρα το καλοκαίρι σε περιμένουν καθημερινά εκπλήξεις με πιάτα ημέρας, αλλά και cocktail ημέρας, ενώ διοργανώνονται συχνά live και ντιτζεϊλίκια με μουσικές που δεν θες να χάσεις.
INFO
Θολάρια Αμοργός
2285073197, 6981754667
Facebook Groova
Instagram groova_amorgos
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.