Θεματα

Γκρούβα: Το απίθανο «κουζινομπάρ» της Αμοργού

Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γκρούβα: Το απίθανο «κουζινομπάρ» της Αμοργού

Στην άκρη του πιο ηλιόλουστου χωριού της Αμοργού, στα super γραφικά Θολάρια, βρίσκεται η Γκρούβα, ένα ιδιαίτερο κουζινομπάρ που ξεκίνησε πέρσι από πέντε φίλους και η φήμη του έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα του νησιού. Είναι άκρως κυκλαδίτικο και θυμίζει πολυχώρο, με διαφορετικά κτίρια, μία υπέροχη εσωτερική αυλή και τραπεζάκια στην είσοδο με φανταστική πανοραμική θέα. Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές. Θα απολαύσεις προτάσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας σε μια πιο funky εκδοχή που συνδυάζονται τέλεια με τα αγαπημένα classic cocktails. Τώρα το καλοκαίρι σε περιμένουν καθημερινά εκπλήξεις με πιάτα ημέρας, αλλά και cocktail ημέρας, ενώ διοργανώνονται συχνά live και ντιτζεϊλίκια με μουσικές που δεν θες να χάσεις.

Γκρούβα: Το απίθανο «κουζινομπάρ» της Αμοργού

INFO
Θολάρια Αμοργός
2285073197, 6981754667
Facebook Groova
Instagram groova_amorgos

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.