Θεματα

Ziba beach bar restaurant: Το συνώνυμο της καλοκαιρινής διασκέδασης στην Τήνο

Ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 924
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Ziba beach bar restaurant στην Τήνο συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση με την ανεμελιά της διασκέδασης

Σε ένα από τα πιο μαγευτικά και ειδυλλιακά σημεία της Τήνου, στον Άγιο Ιωάννη στο Πόρτο, το Ziba beach bar restaurant εκτείνεται κατά μήκος μιας εκθαμβωτικής αμμουδερής παραλίας 1.000 μέτρων. Αυτός ο επίγειος παράδεισος συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση με την ανεμελιά της διασκέδασης. Από το πρώτο φως της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ, το Ziba προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία που ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails. Σε αυτήν την πανέμορφη παραλία, οι μοναδικά σχεδιασμένες ξαπλώστρες και τα άνετα κρεβάτια επιτρέπουν στους επισκέπτες να νιώσουν τη δροσιά της θάλασσας και να απολαύσουν τη μαγεία του τοπίου είτε δίπλα στο κύμα είτε κοντά στη μουσική που αναδίδει καλοκαιρινά vibes.

Η κουζίνα του Ziba είναι εξίσου εντυπωσιακή και εμπνευσμένη, λειτουργώντας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία. Προσφέρει μια ποικιλία από γευστικά snacks και εκλεπτυσμένα sushi για την παραλία. Στον παραθαλάσσιο χώρο του εστιατορίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γαστρονομικές δημιουργίες για όλα τα γούστα, από απλές αλλά εξαιρετικές συνθέσεις έως κρέατα ωρίμανσης και φρέσκα ψάρια ημέρας, μετατρέποντας κάθε γεύμα σε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη τους.

Στο Ziba, η διασκέδαση είναι στο επίκεντρο. Τα live dj sets που κρατούν το κέφι ψηλά όλη την ημέρα εναλλάσσονται με μοναδικά live party και μουσικά events, κάνοντας τις νύχτες στο νησί ακόμα πιο ζωντανές. Διακεκριμένοι καλλιτέχνες και μπάντες της ελληνικής μουσικής σκηνής εμφανίζονται τακτικά, μετατρέποντας τη νυχτερινή ζωή της Τήνου σε ένα ζηλευτό γεγονός.

INFO
Αγία Κυριακή
Τήνος, 6936107833
Instagram zibatinos