Θεματα

Noca Bar & Spirits: Το ολοκαίνουργιο bar της Κύθνου απογειώνει τα βράδια του καλοκαιριού

Cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 924
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Noca Bar & Spirits: Το ολοκαίνουργιο bar της Κύθνου απογειώνει τα βράδια του καλοκαιριού

Noca Bar & Spirits: Η νέα άφιξη στη νυχτερινή ζωή της Κύθνου

Φέτος το καλοκαίρι μας ζωντανεύει στο κυκλαδίτικο νησί της Κύθνου και στο Noca Bar & Spirits, που άνοιξε τον Γενάρη στον Μέριχα, το λιμάνι του της Κύθνου, και είναι ήδη talk of the island. Πρόκειται για την αναβίωση ενός ιστορικού μπαρ με εντελώς νέα ταυτότητα και άκρως ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική που έβαλε δυνατά τον Μέριχα στο επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού.

Θα το βρεις στο κέντρο του λιμανιού σ’ ένα μαγευτικό σκηνικό κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και θα το αναγνωρίσεις αμέσως από το χαρακτηριστικό πεζούλι που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο κι αποτελεί το τέλειο spot για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα παρέα με το ποτό σου ή ένα δροσιστικό signature cocktail από τον ειδικά σχεδιασμένο κατάλογο. Το εσωτερικό του θα σου αποκαλύψει την αρχιτεκτονική των Κυκλάδων και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού με πέτρινους τοίχους, εσοχές, καμάρες, ξύλινα και κεραμικά στοιχεία, καθώς και επιλογές χρωμάτων βασισμένες σε παραδοσιακά χρώματα των χωριών της Κύθνου, όλα άψογα συνδυασμένα σε ένα σύγχρονο αποτέλεσμα. Εδώ κάθε βράδυ μετατρέπεται σε μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης με «δυνατές» επιλογές ελληνικής και ξένης mainstream μουσικής, ενώ η ατμόσφαιρα πάρτι συνεχίζεται και όλο το καλοκαίρι με special events και guest djs.

Μπορείς αν θες να ακολουθήσεις το παράδειγμα των Noca-locals ξεκινώντας τη βραδιά σου με φανταστικά cocktails και συνεχίζοντας τη διασκέδαση στο μπαρ με πάρτι ως το πρωί.

Info
Μέριχας, Κύθνος
Facebook NocaBar&Spirits
Instagram noca_barandspirits

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.