Noca Bar & Spirits: Το ολοκαίνουργιο bar της Κύθνου απογειώνει τα βράδια του καλοκαιριού
Cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια
Noca Bar & Spirits: Η νέα άφιξη στη νυχτερινή ζωή της Κύθνου
Φέτος το καλοκαίρι μας ζωντανεύει στο κυκλαδίτικο νησί της Κύθνου και στο Noca Bar & Spirits, που άνοιξε τον Γενάρη στον Μέριχα, το λιμάνι του της Κύθνου, και είναι ήδη talk of the island. Πρόκειται για την αναβίωση ενός ιστορικού μπαρ με εντελώς νέα ταυτότητα και άκρως ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική που έβαλε δυνατά τον Μέριχα στο επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού.
Θα το βρεις στο κέντρο του λιμανιού σ’ ένα μαγευτικό σκηνικό κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και θα το αναγνωρίσεις αμέσως από το χαρακτηριστικό πεζούλι που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο κι αποτελεί το τέλειο spot για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα παρέα με το ποτό σου ή ένα δροσιστικό signature cocktail από τον ειδικά σχεδιασμένο κατάλογο. Το εσωτερικό του θα σου αποκαλύψει την αρχιτεκτονική των Κυκλάδων και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού με πέτρινους τοίχους, εσοχές, καμάρες, ξύλινα και κεραμικά στοιχεία, καθώς και επιλογές χρωμάτων βασισμένες σε παραδοσιακά χρώματα των χωριών της Κύθνου, όλα άψογα συνδυασμένα σε ένα σύγχρονο αποτέλεσμα. Εδώ κάθε βράδυ μετατρέπεται σε μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης με «δυνατές» επιλογές ελληνικής και ξένης mainstream μουσικής, ενώ η ατμόσφαιρα πάρτι συνεχίζεται και όλο το καλοκαίρι με special events και guest djs.
Μπορείς αν θες να ακολουθήσεις το παράδειγμα των Noca-locals ξεκινώντας τη βραδιά σου με φανταστικά cocktails και συνεχίζοντας τη διασκέδαση στο μπαρ με πάρτι ως το πρωί.
Info
Μέριχας, Κύθνος
Facebook NocaBar&Spirits
Instagram noca_barandspirits
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.