11 πεντανόστιμα στέκια που θα σε φέρουν στα νότια προάστια αυτό το καλοκαίρι

Crescenses Viennoiserie: Το νέο πρωινό spot των νοτίων προαστίων στη Γλυφάδα

Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Crescenses Viennoiserie
Crescenses Viennoiserie
Crescenses Viennoiserie
Crescenses Viennoiserie
Crescenses Viennoiserie

Το Crescenses στο κέντρο της Γλυφάδας αποτελεί την πρώτη επιλογή πολλών για καφέ και κρουασάν

Νέα άφιξη στη Γλυφάδα το Crescenses, το οποίο έχει ήδη γίνει το απόλυτο πρωινό spot των νοτίων προαστίων. Στο Crescenses η γεύση και οι αισθήσεις συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Το όνομα Crescenses προέρχεται από την ένωση των λέξεων «croissant» και «senses», αποτυπώνοντας τον σκοπό τους να προσφέρουν όχι μόνο την καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Η λέξη «crescens», που σημαίνει κρουασάν, πάει ένα βήμα πιο πέρα, προσθέτοντας την έννοια των αισθήσεων, δημιουργώντας έτσι έναν μοναδικό προορισμό για τους γευσιγνώστες.

Η viennoiserie διαθέτει χειροποίητα, φρέσκα προϊόντα που παρασκευάζονται καθημερινά εντός του καταστήματος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ορατό προς τους πελάτες. Με ποικιλία γεύσεων από εκλεκτές πρώτες ύλες χωρίς συνθετικά πρόσθετα, τα προϊόντα τους εγγυώνται την απόλυτη γευστική απόλαυση.

Κάθε πρωί, στο κέντρο της Γλυφάδας, το Crescenses αποτελεί την πρώτη επιλογή πολλών για καφέ και κρουασάν. Το φιλικό προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να μας εξυπηρετήσει με χαμόγελο, προτείνοντας τις καλύτερες επιλογές από το μενού. Η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του Crescenses, με το μοντέρνο και καλαίσθητο design, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Επισκεφθείτε το Crescenses και να ανακαλύψετε το νέο πρωινό spot των νοτίων προαστίων, εδώ όπου η γεύση συναντά τις αισθήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου