Θεματα

Kayak Ice Cream: Τρεις δεκαετίες έμπνευσης, δημιουργίας και πλούσιων γεύσεων

Μετράει ήδη πάνω από 100 γεύσεις ενώ κάθε χρόνο πρωτοπορεί με καινούργιες δημιουργίες

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kayak Ice Cream: Τρεις δεκαετίες έμπνευσης, δημιουργίας και πλούσιων γεύσεων

Για την Kayak η δημιουργία του παγωτού είναι τέχνη, δημιουργία, μαγεία

  • Advertorial

Θυμάσαι τα καλοκαίρια που ήσουν παιδί και τραβολογούσες τη μαμά σου για να σου πάρει ένα ακόμα παγωτό; Αυτά τα παγωτά των γλυκών μας αναμνήσεων, μας προσφέρει εδώ και τρεις δεκαετίες η Kayak, η ελληνική εταιρεία premium παγωτών και γλυκών!

Πώς να μην είναι τόσο νόστιμα όταν φτιάχνονται από τα καλύτερα υλικά. 100% ολόφρεσκο ελληνικό γάλα και κρέμα γάλακτος, αληθινά φρούτα, premium σοκολάτες Valrhona και Callebaut, ξηροί καρποί που αλέθονται από τους ίδιους, τεχνογνωσία και μεγάλη φαντασία! Έτσι, η Kayak μετράει ήδη πάνω από 100 γεύσεις, κάθε χρόνο πρωτοπορεί με καινούργιες δημιουργίες, ενώ 23 από τις προτάσεις της έχουν βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Kayak Ice Cream - Παγωτό Biscoff
Παγωτό Biscoff

Φέτος προστέθηκαν 3 νέες απολαυστικές γεύσεις! Προσέξτε και… ετοιμαστείτε: εμπνευσμένο από το ιταλικό ομώνυμο κοκτέιλ, το παγωτό Bellini με λευκό ροδάκινο και αφρώδη οίνο, με βελούδινη υφή και αρμονική επίγευση, ήρθε για να χαρίσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε εκλεπτυσμένους ουρανίσκους! Κι επειδή η Kayak μας ακούει όλους εμάς που λατρεύουμε τα παγωτά, δημιούργησε το παγωτό Biscoff με τα γνωστά μπισκότα LOTUS. Η γεύση του καραμελωμένου μπισκότου και της κανέλας είναι ακαταμάχητη και θα σας ενθουσιάσει.

Kayak Ice Cream - Παγωτό Bellini, εμπνευσμένο από το ιταλικό ομώνυμο κοκτέιλ
Παγωτό Bellini, εμπνευσμένο από το ιταλικό ομώνυμο κοκτέιλ

Ένα βραβείο Great Taste για την Κayak δεν είναι απλώς άλλο ένα βραβείο στο portfolio της, αλλά το πάθος για ακόμα περισσότερη δημιουργία. Για αυτό και το βραβευμένο με 2 αστέρια Great Taste Manhattan, που συνδυάζει εκρηκτικά τη μοναδική σοκολάτα με ουίσκι και κεράσι, εγγυάται μοναδική απόλαυση για τους πιο απαιτητικούς ice cream lovers! Θα βρείτε ακόμη φοβερές επιλογές σε παγωτά με stevia, χωρίς γλουτένη αλλά και παγωτά vegan!

Η Kayak, μάλιστα, παρουσιάζει ένα ακόμη γαστρονομικό έργο τέχνης, τα 4 Kayak Cocktails σε μορφή παγωτού, στην πιο premium και καινοτόμα εκδοχή τους! Οι γεύσεις Kayak Kocktails Mexican Twist, Daiquiri Manhattan και Espresso Martini είναι μόνο για ενήλικες και εμπνευσμένες από δημοφιλή cocktails.

Kayak Cocktails σε μορφή παγωτού - Παγωτό Manhattan
Παγωτό Manhattan

Εκτός από όλους εμάς, την Kayak εμπιστεύονται τα περισσότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων και τα πιο φημισμένα εστιατόρια, τα βρίσκουμε σε περισσότερα από 2.000 σημεία και, φυσικά, στις 16 Boutique Kayak στην Ελλάδα και τις 5 στο εξωτερικό. Η Kayak μας υπενθυμίζει τη σημασία του να αναγνωρίζουμε ότι κάθε μέρα κρύβει μικρές και μεγάλες «νίκες». Αυτές άλλωστε είναι που δίνουν γεύση και νόημα στην καθημερινότητά μας. Αυτές τις στιγμές αξίζει να τις γιορτάζουμε επιβραβεύοντάς μας με το καλύτερο παγωτό «Kayak Well Deserved».

Δημιουργήστε, λοιπόν, και αυτό το καλοκαίρι τις δικές σας πιο γλυκές... Kayak αναμνήσεις!

INFO

Kayak Boutiques «In The City»
Γλυφάδα, Καπνικαρέα, Ψυχικό, Πλάκα, Golden Hall, The Mall Athens, AIA

Kayak Boutiques «Others»
Μύκονος, Πύλος (Costa Navarino), Χανιά, Σαντορίνη, Κως, Κεφαλονιά, Τζια

Facebook It is Kayak
Instagram kayak.gr
TikTok kayakicecream

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.