Θεματα

Noca Bar & Spirits: το νέο στέκι της Κύθνου θα γίνει το αγαπημένο σου bar

Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού

A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Noca Bar & Spirits: cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια στο νέο στέκι της Κύθνου

Η Κύθνος, ένα από τα πιο αυθεντικά νησιά των Κυκλάδων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες της. Πανέμορφες παραλίες, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Το ακόμα καλύτερο; Βρίσκεται σε λιγότερο από δύο ώρες απόσταση από την Αθήνα, κάτι που την κάνει ιδανικό προορισμό για σύντομες αποδράσεις. Σε αυτό τον μικρό, κοντινό παράδεισο, λοιπόν, σε περιμένει το Noca Bar & Spirits, που μόλις άνοιξε στο νησί.

Noca Bar & Spirits: Η νέα άφιξη στη νυχτερινή ζωή του νησιού

Το Noca Bar & Spirits δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε κι έχει ήδη γίνει το σημείο συνάντησης για ντόπιους και επισκέπτες. Θα το βρεις στην καρδιά του λιμανιού της Κύθνου, τον Μέριχα, τοποθετημένο σε ένα μοναδικό σκηνικό. Με έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο κυριολεκτικά εκεί που σκάει το κύμα, το Noca Bar & Spirits ξεχωρίζει για τον μοναδικό του σχεδιασμό (σ.σ. η αρχιτεκτονική του συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία) και φυσικά για τα ανεπανάληπτα cocktails του!

Η αρχιτεκτονική του Noca Bar & Spirits

Η αρχιτεκτονική του χώρου είναι μια σύγχρονη αναφορά στην τοπική παράδοση, με πέτρινους τοίχους και ξύλινα στοιχεία που δημιουργούν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο εξωτερικός του χώρος προσφέρει μια θερινή διάσταση ιδανική για χαλάρωση, ενώ ο εσωτερικός μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σκηνικό για δυνατές βραδιές. Το χαρακτηριστικό που τραβάει όλα τα βλέμματα είναι οι εσοχές, που κυριαρχούν στα πετρόκτιστα τμήματα, δημιουργώντας τις χαρακτηριστικές «θυρίδες» σε σχήμα καμάρας και αποτελούν το πιο πολυφωτογραφημένο spot του μαγαζιού. 

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί αντικατοπτρίζουν την τοπική αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, με κεραμικά στοιχεία και πλακάκια στην απόχρωση του πηλού, ενσωματώνοντας το κόκκινο χώμα του χωριού Δρυοπίδας και το λευκό των ασβεστωμένων σπιτιών της Κύθνου. Το ξύλο και το καλάμι στην ψευδοροφή αναδεικνύουν το παραδοσιακό ταβάνωμα, ενώ οι μεταλλικές λεπτομέρειες στα φωτιστικά φέρνουν στο μυαλό νοσταλγικές αναμνήσεις.

Στο Noca Bar & Spirits νιώθεις σαν ντόπιος

Η φιλοσοφία του Noca Bar & Spirits είναι να κάνει κάθε επισκέπτη να νιώθει σαν local. Είτε λοιπόν ανήκεις στους ρομαντικούς cocktailholics που θέλουν συνέχεια να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, είτε σε όσους ψάχνουν τον ιδιαίτερο παλμό της νησιώτικης νύχτας, το Noca Bar & Spirits είναι από τα πρώτα στέκια που αξίζει να επισκεφθείς στο νησί της Κύθνου. Με μουσικές επιλογές που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για διασκέδαση ο χώρος ζωντανεύει κάθε βράδυ, μετατρέποντας τις νύχτες σε αξέχαστες εμπειρίες.

Αν αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, σε βγάλει στην Κύθνο, απόλαυσε τη δική τους εκδοχή για ονειρεμένη Paloma (μεταξύ πολλών άλλων!) και ζήσε αξέχαστα βράδια σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Γιατί, όπως λένε και οι ίδιοι… στο νησί είναι αλλιώς!

Μέριχας, Κύθνος, Fb: Noca Bar & Spirits, Instagram: @noca_barandspirits