Βόλτες στην Αθήνα και στο χέρι παγωτό

Bufala Gelato: Κάθε μέρα είναι γιορτή φρέσκου παγωτού!

Στα εργαστήρια κάθε καταστήματος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ρόδο, φτιάχνουν παγωτό από 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλίσιο γάλα, προσφέροντας μια πλούσια γευστική εμπειρία που μένει αξέχαστη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bufala Gelato: Κάθε μέρα είναι γιορτή φρέσκου παγωτού!
Bufala Gelato: Κάθε μέρα είναι γιορτή φρέσκου παγωτού!
Bufala Gelato: Κάθε μέρα είναι γιορτή φρέσκου παγωτού!
Bufala Gelato: Κάθε μέρα είναι γιορτή φρέσκου παγωτού!

Η εμπειρία Bufala Gelato δεν είναι μόνο η εξαιρετική μπάλα του παγωτού, είναι και οι στιγμές που αυτή θα συνοδεύσει

Αν υπάρχει κάτι που μας λείπει από τα παιδικά μας καλοκαίρια είναι το μέτρημα των παγωτών! Όσο μεγαλώνουμε όμως και αναζητούμε το καλύτερο, για λόγους ποιότητας η ποσότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Όχι όμως όταν πρόκειται για τα εξαιρετικά παγωτά του Bufala. Και τι είναι αυτό που κάνει ασυναγώνιστο αυτό ειδικά το παγωτό; Είναι ένα τρίπτυχο επιτυχίας: είναι φρέσκο, παράγεται με υλικά αρίστης ποιότητας και σε άπαιχτες γεύσεις που λατρεύονται μέχρι εθισμού. Καθημερινά, στα εργαστήρια κάθε καταστήματος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ρόδο, φτιάχνουν παγωτό από 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλίσιο γάλα, προσφέροντας μια πλούσια γευστική εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Το βουβαλινό γάλα είναι υψηλής θρεπτικής αξίας. Έτσι το παγωτό του BUFALA περιέχει 40% περισσότερη πρωτεΐνη, 58% περισσότερο ασβέστιο και 30% λιγότερη ζάχαρη. Που σημαίνει ότι μπορούμε να απολαύσουμε την «αμαρτία» λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο μας.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντισταθεί κανείς στις γεύσεις που φιγουράρουν καθημερινά στη βιτρίνα ενός Bufala. Κλασικά γλυκά όπως μπακλαβάς, τρίγωνο πανοράματος, εκμέκ, μωσαϊκό και σοκολατόπιτα μετατρέπονται σε απίθανα παγωτά που μας περιμένουν να τα γευτούμε και να χαρούμε σαν μικρά παιδιά. Για τους λάτρεις των καθαρά φρουτένιων γεύσεων, τα σούπερ δροσιστικά sorbet είναι εξίσου ακαταμάχητα.

Αλλά η εμπειρία Bufala Gelato δεν είναι μόνο η εξαιρετική μπάλα του παγωτού, είναι και οι στιγμές που αυτή θα συνοδεύσει. Στιγμές χαράς, διασκέδασης και απόλαυσης παρέα με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα. Είτε περπατάς στην παραλία, είτε απολαμβάνεις μια βραδιά στο μπαλκόνι, είτε ξεπροβοδίζεις φίλους που πάνε διακοπές ή βλέπεις τα παιδιά να παίζουν στο πάρκο, κάθε στιγμή γίνεται πιο γλυκιά με μια μπάλα παγωτό, ένα λαχταριστό buffle cone ή τα αφράτα pancakes – που όμοιά τους δεν βρίσκεις αλλού!

Και η χαρά δεν σταματά εδώ, καθώς τα milkshakes, αλλά και το frozen buffaloccino, θα γεμίσουν το καλοκαίρι στην πόλη με έξτρα δόσεις εντελώς απαραίτητης δροσιάς. Το Bufala Gelato σε περιμένει να το ανακαλύψεις σε έξι κεντρικά σημεία της πόλης και είναι ο σταθμός που επιβάλλεται να κάνεις αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου