30 ρεστό με ωραίες δροσιές

Clair de Lune: Βραδιές καλοκαιριού κάτω από το φως του φεγγαριού

Η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός και ο Πειραιάς απλώνονται πανοραμικά μπροστά μας, όσο εμείς απολαμβάνουμε ένα εξαιρετικό γεύμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Clair de Lune
Clair de Lune
Clair de Lune
Clair de Lune

Στο Clair de Lune για ένα εξαιρετικό γεύμα ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ 

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι δεν μπορούμε να απολαύσουμε τα πιο απίθανα ηλιοβασιλέματα, όπως οι επισκέπτες αυτής της πόλης, από το rooftop ενός φημισμένου ξενοδοχείου; Ο λόγος για το Clair de Lune, το Roof Garden στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Novotel Athens. Εκεί ο χρόνος σταματά και ο νους γεμίζει εικόνες μιας ολόφωτης –σχεδόν παραμυθένιας– νυχτερινής Αθήνας. Η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός και ο Πειραιάς απλώνονται πανοραμικά μπροστά μας, όσο εμείς απολαμβάνουμε ένα εξαιρετικό γεύμα ή ένα υπέροχο δροσιστικό κοκτέιλ.

Η δημιουργική μεσογειακή κουζίνα έχει τον πρώτο λόγο στο dining experience. Η φιλοσοφία του μενού είναι προσανατολισμένη στο sharing γιατί όλα τα νόστιμα είναι για να μοιράζονται. Οι γεύσεις είναι έξοχες και η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών γίνεται αντιληπτή αμέσως. Οι εμπνευσμένες από τη θάλασσα επιλογές, όπως μια πλούσια παέγια με θαλασσινά, κοτόπουλο, λαχανικά και αγιολί με σαφράν, είναι must try για καλοκαίρι.

Αλλά και με ένα πλατό αλλαντικών και τυριών που θα συνοδεύσει τα cocktails από τη signature καλοκαιρινή λίστα, πλάι στην φωτισμένη πισίνα, με εκλεκτή παρέα, υπό τους ήχους lounge μουσικής, κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού, η εμπειρία στο Clair de lune είναι συνώνυμο του Αθηναϊκού καλοκαιριού όπως πρέπει να είναι.

Extra info: Στις 21 Ιουνίου live music event με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Διατίθεται δωρεάν parking.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου