Βόλτες στην Αθήνα και στο χέρι παγωτό

Άραξος: Παγωτό και γιαούρτι που θα σας μείνουν αξέχαστα!

Όλα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με ολόφρεσκο γάλα και την αγάπη που έχει για τη δουλειά του ο Νίκος Πετρόπουλος, δεύτερη γενιά γαλακτοκόμος

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άραξος: Παγωτό και γιαούρτι που θα σας μείνουν αξέχαστα!
Άραξος: Παγωτό και γιαούρτι που θα σας μείνουν αξέχαστα!
Άραξος: Παγωτό και γιαούρτι που θα σας μείνουν αξέχαστα!
Άραξος: Παγωτό και γιαούρτι που θα σας μείνουν αξέχαστα!

Σε κυπελάκι, σε χωνάκι ή με το κιλό για το σπίτι, όπως και να το πάρεις, αυτό το παγωτό θα το λατρέψεις! Ο Άραξος είναι μόλις έναν χρόνο που άνοιξε τις πόρτες του στη Διδότου και περνώντας από εκεί θα δεις κόσμο να στέκεται υπομονετικά, για να απολαύσει τις λιχουδιές του. Όλα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με ολόφρεσκο γάλα και την αγάπη που έχει για τη δουλειά του ο Νίκος Πετρόπουλος, δεύτερη γενιά γαλακτοκόμος. Δύο είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές εδώ, το παγωτό και το γιαούρτι.

Και τι παγωτό, σε 30 διαφορετικές γεύσεις! Με φρέσκο γάλα ημέρας από μικρούς παραγωγούς, όπως και κρέμα γάλακτος παραγωγής τους, με Π.Ο.Π. φιστίκι Σικελίας, αλλά και παγωτό γιαούρτι αγριοκέρασο φτιαγμένο με το παραδοσιακό αγελαδινό τους γιαούρτι. Επίσης ξεχωρίζουν: το παγωτό αμύγδαλο με καραμελωμένα αμύγδαλα και καραμέλα βουτύρου, το παρφέ παγωτό φτιαγμένο με παλιά παραδοσιακή συνταγή, το σορμπέ από φρέσκα φρούτα και άλλα πολλά – όσα έχουν σοκολάτα, αυτή είναι αποκλειστικά και μόνο βέλγικη.

Μια κατηγορία από μόνο του είναι και το γιαούρτι. Σαν το φανταστικό γιαούρτι τσαντίλας, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Η μαγεία του; Στραγγίζεται μπροστά σας και η γεύση του είναι ανεπανάληπτη. Και φυσικά, όλα τα αγαπημένα γιαούρτια, γίδινο, πρόβειο και αγελαδινό παραδοσιακό, στραγγιστό με 10% και 2% λιπαρά.   Επίσης, υπέροχη κρέμα βανίλια, φοβερό ρυζόγαλο με μαστίχα Χίου, βανίλια με άρωμα που θα σας μείνει αξέχαστο, κρέμα σοκολάτας και άλλα που μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά από τις 08.00-23.00, Παρασκευές και Σάββατα έως τις 00.30.

Extra tip: Όλα αυτά τα ωραία μπορούν πλέον να τα απολαμβάνουν και οι φίλοι των βορείων προαστίων, καθώς ο Άραξος μόλις άνοιξε και στα Βριλήσσια (Λεωφόρος Πεντέλης 96 & Μπακογιάννη 1).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου