30 ρεστό με ωραίες δροσιές

Κισσός: Γεύσεις Ελλάδας στη δροσερή αυλή στο Χαλάνδρι

Πεντανόστιμα πιάτα φτιαγμένα με φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά από Έλληνες παραγωγούς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΙΣΣΟΣ: Γεύσεις Ελλάδας στη δροσερή αυλή στο Χαλάνδρι
ΚΙΣΣΟΣ: Γεύσεις Ελλάδας στη δροσερή αυλή στο Χαλάνδρι
ΚΙΣΣΟΣ: Γεύσεις Ελλάδας στη δροσερή αυλή στο Χαλάνδρι
ΚΙΣΣΟΣ: Γεύσεις Ελλάδας στη δροσερή αυλή στο Χαλάνδρι

Κισσός: Παραδοσιακή ταβέρνα από το 1986

Ο Κισσός, η ιστορία του οποίου ξεκινάει το 1986, είναι η παραδοσιακή ταβέρνα με τα όλα της! Σε προσκαλεί σε ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο μεράκι, παράδοση και αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Στην κατάφυτη, ευρύχωρη και δροσερή αυλή του, η παρέα βρίσκει τον ιδανικό τόπο για να χαλαρώσει και να απολαύσει στιγμές που μένουν αξέχαστες, όπως και οι νοστιμιές που θα έρθουν στο τραπέζι.

Εκεί, θα γευτείς πιάτα φτιαγμένα με φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά από Έλληνες παραγωγούς, όπως τα φημισμένα ντολμαδάκια σε συνταγή γιαγιάς Σοφίας και τα άχαστα τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια που θα τα λατρέψεις μέχρι τον βαθμό του εθισμού. Ο κύριος Νίκος ψήνει με μαεστρία στη θράκα ζουμερά παϊδάκια και αφράτα μπιφτέκια, όσο η κύρια Μαίρη στην κουζίνα (Παρασκευές και Σαββατοκύριακα) μαγειρεύει σπιτικά μαμαδίσια φαγητά από αυτά που δημιουργούν αναμνήσεις. Αν έχεις τύχη τώρα το καλοκαίρι και βρεις τα εξαιρετικά γεμιστά της, μην κάνεις δεύτερη σκέψη! Το ίδιο να πράξεις και με τα σπιρτόζικα σουτζουκάκια της.

Οι γευστικές εκπλήξεις όμως στον Κισσό δεν σταματούν εδώ. Η Σοφία Βραχά, που είναι ουσιαστικά η τρίτη γενιά της οικογένειας που βάζει τις δικές της πινελιές στην ταβέρνα, φροντίζει να υπάρχουν στο μενού και χορτοφαγικές επιλογές. Συχνά σαν πιάτο ημέρας βρίσκεις στιφάδο μανιταριών, με βάση την παραδοσιακή συνταγή χωρίς όμως κρέας, το οποίο καθόλου δεν θα σου λείψει γιατί είναι πεντανόστιμο! Θα συνοδεύσεις το γεύμα σου με εκλεκτό κρασί από ελληνικό αμπελώνα, θα περάσεις πολύ όμορφα και θα γίνει σίγουρα ο Κισσός το στέκι σου για αυτό το καλοκαίρι. Τρίτη με Παρασκευή από 19.00, Σαββατοκύριακο από 13.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου