30 ρεστό με ωραίες δροσιές

M8 Athens Bar: Μόνο το καλύτερο είναι αρκετό

Elegant ατμόσφαιρα, urban chic διακόσμηση και σύγχρονη αισθητική

32014-72458.jpg
A.V. Guest
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
M8 Athens Bar: Μόνο το καλύτερο είναι αρκετό
M8 Athens Bar: Μόνο το καλύτερο είναι αρκετό
M8 Athens Bar: Μόνο το καλύτερο είναι αρκετό

M8 Athens Bar: Το all day restaurant που εξειδικεύεται στη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα

Με το M8 Athens, ο δρόμος της Μηλιώνη «παίρνει τα πάνω του». Το all day restaurant εξειδικεύεται στη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα και προσφέρει από brunch, lunch, dinner μέχρι κι εξαιρετικά cocktails. Elegant ατμόσφαιρα, urban chic διακόσμηση και σύγχρονη αισθητική που αναμειγνύεται με την παράδοση, είναι δύο στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν το εστιατόριο στην «καρδιά» της Αθήνας, που αποτελεί meeting point για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Τα πιάτα φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου chef Αθανάσιου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έφερε νέο «αέρα» στα γαστρονομικά δεδομένα της περιοχής. Ένα από τα πολλά μυστικά της επιτυχίας των πιάτων του M8 είναι τα αγνά ελληνικά υλικά και οι προσεγμένες πρώτες ύλες που τα απογειώνουν.

Τι να δοκιμάσεις; Οπωσδήποτε το Χταπόδι «κρασάτο» με χούμους, ψημένο σουσάμι και αγγούρι τουρσί, ένα πιάτο που είναι πραγματικά ένα «ηφαίστειο» γεύσεων. Ντελικάτη και «εθιστική» γεύση είναι επίσης το Σουβλάκι γαρίδας με φάβα φοινόκιο, κάπαρη και σουμάκ, που και αυτό έχει κερδίσει τις καρδιές των επισκεπτών.

Κι όταν έρθει η ώρα του επιδόρπιου, όλα τα τραπέζια θα φιλοξενήσουν τη φοβερή Pavlova με κρέμα γιαούρτι, coulis φράουλας και φρούτα εποχής, το ελαφρύ και μαγευτικό Canoli, με κρέμα μήλου και Carribean sauce Anglaise, όπως και την Crème Brulee, με bitter σοκολάτα, κάρδαμο, τζίντζερ και παγωτό ελληνικού καφέ – αληθινά μοναδικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου