30 ρεστό με ωραίες δροσιές

Athens Flair: Ένα μαγικό roof garden στη σκιά του Λυκαβηττού

Ένα αληθινό κρυφό διαμάντι στο κέντρο της πόλης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Athens Flair: Το ατμοσφαιρικό roof garden στον Λυκαβηττό 

Η νέα άφιξη στο κέντρο της πόλης είναι ένα αληθινό κρυφό διαμάντι που πρέπει να ανακαλύψετε. Πρόκειται για το ατμοσφαιρικό roof garden του ξενοδοχείου 4 αστέρων Athens Flair, στο κέντρο της πόλης, σε ένα υπέροχο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης από το υπουργείο Πολιτισμού.

Τα πάντα εδώ μοιάζουν με μυσταγωγία. Θα χτυπήσετε το κουδούνι στον πεζόδρομο της Διδότου και θα ανεβείτε τις μαρμάρινες σκάλες, στις οποίες κάποτε ανέβηκε και η σπουδαία ηθοποιός Έλλη Λαμπέτη, η οποία έζησε αρκετά από τα χρόνια της ζωής της σε αυτό το εμβληματικό κτίριο που έχτισε ο φημισμένος αρχιτέκτονας Θεόφιλος Χάνσεν.

Στη συνέχεια, το διακριτικό και φιλόξενο προσωπικό θα σας οδηγήσει στη μαγεία: ένα υπέροχο roof garden, εκλεπτυσμένο, με ινσταγκραμική θέα στον Λυκαβηττό και τη φωτισμένη Αθήνα. Ένα αληθινό «πέρασμα» από τη βουή της πόλης σε μια άλλη διάσταση.

Εδώ, μακριά από έγνοιες και προβλήματα, θα απολαύσετε κάποιο από τα εμπνευσμένα signature κοκτέιλ (και χωρίς αλκοόλ) ή κάποιο κρασί (σε ποτήρι και φιάλη) από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, με απόλυτα ταιριαστές lounge μουσικές. Και σίγουρα θα γίνει ο επόμενος προορισμός σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου