Γκουρμέ στο σπίτι: Από πού θα ψωνίσεις τα καλύτερα

Μέλι Μούσες: Ο θησαυρός της ελληνικής υπαίθρου

Ξεχωρίζει για την αγνή και παραδοσιακή του γεύση

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελληνικό Μέλι Μούσες: το μέλι όπως παλιά

Στη μυθολογία το μέλι αποτελούσε την τροφή των Θεών, λόγω της γλυκιάς του γεύσης και της μεθυστικής του δύναμης. Όπως οι εννέα νύμφες του βουνού και του νερού είχαν τα δικά τους ξεχωριστά χαρίσματα, έτσι και το ελληνικό μέλι Μούσες ξεχωρίζει για την αγνή και παραδοσιακή του γεύση.

Πίσω από το μέλι Μούσες βρίσκεται η ελληνική εταιρεία ΜΕΛΙΝΤΑ ΕΠΕ, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τυποποιητές-συσκευαστές μελιού στην Ευρώπη, έχοντας καταφέρει να διεθνοποιήσει το ποιοτικό ελληνικό μέλι.

Η σταθερή ποιότητα του μελιού Μούσες οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση των φυσικών ενζύμων του μελιού, η οποία παραμένει αναλλοίωτη κατά την τυποποίησή του. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας εφαρμόζονται αυστηρά κριτήρια που διασφαλίζουν την παραγωγή ενός πολυποικιλιακού μελιού με πλούσια γεύση και άρωμα.

Κάθε βαζάκι με ελληνικό μέλι Μούσες είναι πλούσιο σε βιολογική αξία και κρύβει έναν μικρό θησαυρό της ελληνικής υπαίθρου: άνθη, πεύκο, έλατο, θυμάρι και πορτοκάλι προσδίδουν υπέροχο άρωμα και χρώμα και την εξαιρετική του γεύση που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου