Παγωτά και καλοκαιρινά γλυκά που τα θέλεις κολασμένα

Solo Gelato: Σταθερή αξία για αυθεντικό παγωτό στο Χαλάνδρι και αυτό το καλοκαίρι  

Το καλοκαίρι έφτασε μαζί με όσα αγαπάμε, όπως εκείνο το χωνάκι ή κυπελάκι που ξεχειλίζει παγωτό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Solo Gelato
Solo Gelato
Solo Gelato
Solo Gelato

Στο Solo Gelato θα φας ονειρεμένο παγωτό

Το καλοκαίρι έφτασε μαζί με όσα αγαπάμε, όπως εκείνο το χωνάκι ή κυπελάκι που ξεχειλίζει παγωτό! Το Solo Gelato στο Χαλάνδρι είναι ο απόλυτος προορισμός για να ζήσεις αυτή την εμπειρία και όχι μόνο.

Σε αυτό το φημισμένο σημείο συνάντησης, η ποικιλία των γεύσεων είναι τεράστια. Παρασκευάζονται καθημερινά με τα πιο αγνά υλικά. Θα ανακαλύψεις signature προτάσεις, σαν το “Vogue Noir” με τρεις origin σοκολάτες που θα σε ξετρελάνει! Για να μυηθείς θα δοκιμάσεις βέβαια και άλλες όπως τις “Amarcord” ή “Mediterraneo”. Oι κλασικές επιλογές, όπως η Βανίλια Μαδαγασκάρης και το περίφημο Φιστίκι έχουν φανατικό κοινό. Τα χειροποίητα παγωτίνια, εξίσου προσεγμένα στη λεπτομέρεια, είναι ιδανική επιλογή για μια τόσο όσο αίσθηση γλύκας και δροσιάς.

Αν είσαι team καφεϊνης, και ο καφές είναι τέχνη εκεί! Ζεστό ή κρύο, espresso ή cappuccino, τονωτικό Corretto ή πλούσιο Affogato, είναι απολαυστικά όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι επιλογές στο γλυκό δεν έχουν τελειωμό! Τάρτες, cake, κλασικά και μοντέρνα δημιουργήματα, εκλεκτά σοκολατάκια, όλα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Μία κουταλιά αέρινο tiramisu ή μια μπουκιά από θρυλικό cannolo Siciliano θα σε πείσουν.

Στον καλαίσθητο και άνετο χώρο του Solo Gelato πρωί μέχρι βράδυ, θα ανακαλύψεις την ιδανική όαση δροσιάς. Θα αφεθείς στην φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων του απολαμβάνοντας ό,τι αγαπάς.

Θα θελήσεις σίγουρα να πάρεις και “δουλειά” για το σπίτι, αφού στα ράφια θα ανακαλύψεις γλυκές και αλμυρές gourmet επιλογές, καφέ, κρασιά και αποστάγματα από την Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου