Θεματα

Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering: Λαχταριστά γλυκά και παγωτά

Μια γλυκιά ιστορία από το 1979

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering

Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering: Όλα τα ωραία θα βρείτε εδώ, από λαχταριστές τούρτες διάφορα σιροπιαστά και macarons, μέχρι γλυκά με το κιλό

Με ιστορία από το 1979 και με εφτά καταστήματα σήμερα σε όλη την Αθήνα, τα Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering μας προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια τα καλύτερα, φτιαγμένα πάντα με άριστης ποιότητας αγνά υλικά. Όλα τα ωραία θα βρείτε εδώ, από λαχταριστές τούρτες (όπως σοκολατίνα, bueno, ferrero και άλλες), φοβερά προφιτερόλ, εκμέκ, μιλφέιγ, πάστες (και διαίτης!), διάφορα σιροπιαστά και macarons, μέχρι γλυκά με το κιλό, για εσάς ή για να γλυκάνετε τους αγαπημένους σας, όπως σαραγλί, κοκάκια, εκλεράκια, αλλά και τρουφάκια υγείας. Λόγω της εποχής βέβαια, πρωταγωνιστής είναι και το παγωτό –πάντα από ολόφρεσκο γάλα– που θα το προμηθευτείτε με το κιλό, αλλά και εξαιρετικά παγωτίνια. 

Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering

INFO
Καταστήματα: Νίκαια, Κερατσίνι, Περιστέρι, Αγία Βαρβάρα, Πέραμα, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα
Facebook zaxaroplasteiamous, Intagram zaxaroplasteiamous

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.