- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering: Όλα τα ωραία θα βρείτε εδώ, από λαχταριστές τούρτες διάφορα σιροπιαστά και macarons, μέχρι γλυκά με το κιλό
Με ιστορία από το 1979 και με εφτά καταστήματα σήμερα σε όλη την Αθήνα, τα Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering μας προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια τα καλύτερα, φτιαγμένα πάντα με άριστης ποιότητας αγνά υλικά. Όλα τα ωραία θα βρείτε εδώ, από λαχταριστές τούρτες (όπως σοκολατίνα, bueno, ferrero και άλλες), φοβερά προφιτερόλ, εκμέκ, μιλφέιγ, πάστες (και διαίτης!), διάφορα σιροπιαστά και macarons, μέχρι γλυκά με το κιλό, για εσάς ή για να γλυκάνετε τους αγαπημένους σας, όπως σαραγλί, κοκάκια, εκλεράκια, αλλά και τρουφάκια υγείας. Λόγω της εποχής βέβαια, πρωταγωνιστής είναι και το παγωτό –πάντα από ολόφρεσκο γάλα– που θα το προμηθευτείτε με το κιλό, αλλά και εξαιρετικά παγωτίνια.
INFO
Καταστήματα: Νίκαια, Κερατσίνι, Περιστέρι, Αγία Βαρβάρα, Πέραμα, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα
Facebook zaxaroplasteiamous, Intagram zaxaroplasteiamous
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.