Θεματα

Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering: Λαχταριστά γλυκά και παγωτά

Μια γλυκιά ιστορία από το 1979

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering

Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering: Όλα τα ωραία θα βρείτε εδώ, από λαχταριστές τούρτες διάφορα σιροπιαστά και macarons, μέχρι γλυκά με το κιλό

Με ιστορία από το 1979 και με εφτά καταστήματα σήμερα σε όλη την Αθήνα, τα Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering μας προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια τα καλύτερα, φτιαγμένα πάντα με άριστης ποιότητας αγνά υλικά. Όλα τα ωραία θα βρείτε εδώ, από λαχταριστές τούρτες (όπως σοκολατίνα, bueno, ferrero και άλλες), φοβερά προφιτερόλ, εκμέκ, μιλφέιγ, πάστες (και διαίτης!), διάφορα σιροπιαστά και macarons, μέχρι γλυκά με το κιλό, για εσάς ή για να γλυκάνετε τους αγαπημένους σας, όπως σαραγλί, κοκάκια, εκλεράκια, αλλά και τρουφάκια υγείας. Λόγω της εποχής βέβαια, πρωταγωνιστής είναι και το παγωτό –πάντα από ολόφρεσκο γάλα– που θα το προμηθευτείτε με το κιλό, αλλά και εξαιρετικά παγωτίνια. 

Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering

INFO
Καταστήματα: Νίκαια, Κερατσίνι, Περιστέρι, Αγία Βαρβάρα, Πέραμα, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα
Facebook zaxaroplasteiamous, Intagram zaxaroplasteiamous

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.