Παγωτά και καλοκαιρινά γλυκά που τα θέλεις κολασμένα

Παγωτά Μπακιρτζή: Τα παγωτά που αγαπάμε εδώ και 50 χρόνια

Εξαιρετικές δημιουργίες που έχουν μαγέψει μικρούς και μεγάλους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παγωτά Μπακιρτζή
Παγωτά Μπακιρτζή
Παγωτά Μπακιρτζή

Παγωτά Μπακιρτζή: 35 συνολικά γεύσεις, η μία καλύτερη από την άλλη

Το φημισμένο παγωτό της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, έχει ιστορία που έρχεται από το μακρινό 1973!

Τα Παγωτά Μπακιρτζή είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με τη δεύτερη γενιά να συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη την παράδοση, προμηθεύοντας με τις νοστιμιές της τόσο τη χονδρική αγορά όσο και όλους εμάς από το κατάστημα λιανικής τους. Εδώ, στο εργαστήριό τους, κάθε μέρα παρασκευάζονται παγωτά από ολόφρεσκο πρόβειο γάλα και αγνά υλικά, χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά, πεντανόστιμα και ιδιαίτερα.

Βραβευμένα σε αρκετούς διαγωνισμούς, τα Παγωτά Μπακιρτζή φτιάχνουν μέχρι και σήμερα τα πρώτα παγωτά της οικογένειας που αποτελούν και το σήμα κατατεθέν: φοβερή κρέμα με αμύγδαλο, αλλά και ανεπανάληπτη φράουλα, η οποία φτιάχνεται μόνο με φράουλα και νερό!

Αλλά οι επιλογές είναι πολλές, 35 συνολικά γεύσεις, η μία καλύτερη από την άλλη. Παστέλι, μπισκότο-κανέλα, μπουένο, τσιζκέικ, γιαούρτι με ρόδι είναι μόνο κάποιες από τις προτάσεις που απολαμβάνουν καθημερινά οι τυχεροί που ζουν στη Χρυσούπολη, αλλά και οι ταξιδιώτες από Θάσο, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, που σταματούν στο καλαίσθητο και φιλόξενο κατάστημα, στη γωνία Ελευθερίου Βενιζέλου και Σκρα, για τις εξαιρετικές αυτές δημιουργίες που έχουν μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Αν σας φέρει ο δρόμος, να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου