12 στέκια που ανεβάζουν το street food σε άλλο επίπεδο

Street Food Park: Το πρωτοποριακό πάρκο, ο απόλυτος street food προορισµός

Ό,τι street food ονειρεύεσαι, θα το βρεις εδώ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Street Food Park
Street Food Park
Street Food Park
Street Food Park

Street Food Park: ένα πάρκο στη Γλυφάδα αφιερωμένο στο street food

Το Street Food Park είναι ό,τι υπόσχεται: ένα πρωτοποριακό πάρκο µε φιλικό, γεµάτο ζωντάνια περιβάλλον που καλωσορίζει καθηµερινά τους επισκέπτες του προσφέροντας λαχταριστά street food καλούδια. Στον καταπράσινο χώρο του θα γευτείς, εκτός από τις αυθεντικές γεύσεις, και τη φιλοσοφία των ανθρώπων του για συλλογικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Μεταχειρισµένα ναυτιλιακά κοντέινερ τροποποιήθηκαν κατάλληλα για να µετατραπούν σε κουζίνες, ενώ τα ξύλα που περιβάλλουν το πάρκο προήλθαν από µετασκευή πλοίου. Θα το βρεις ανοιχτό απ’ το πρωί για να απολαύσεις το καφεδάκι σου παρέα µε πεντανόστιµα sandwiches. Αργότερα σε περιµένουν τα Dough on the go µε χειροποίητες πίτσες και φρέσκα ζυµαρικά, αλλά και τα Fritas Jack αν η όρεξή σου ζητάει ποιοτικό «βρόµικο».

Αν είσαι λάτρης του κρέατος σε περιµένει η πιο νόστιµη έκπληξη, το µοναδικό Slow BBQ Smoked House, που θα σε κάνει να ανακαλύψεις τον κόσµο του αργού ψησίµατος και του καπνίσµατος κρέατος µε αυθεντικές γεύσεις του αµερικάνικου νότου. Στο µεγαλύτερο στην Ελλάδα χειροποίητο καπνιστήριο που έχει στηθεί, και µε τη χρήση ξύλων οξιάς, ετοιµάζονται καθηµερινά µοναδικές παρασκευές µε τα πιο εκλεκτά κρέατα απ’ όλον τον κόσµο όπως τα Black Angus Αυστραλίας. Η διαδικασία απαιτεί αγάπη, γνώση και υποµονή που οι άνθρωποι του Slow BBQ Smoked House διαθέτουν και µε το παραπάνω, γι’ αυτό και όταν η Αθήνα κοιµάται, εκείνοι παίρνουν θέση και ετοιµάζουν τα κρέατα που θα σιγοψήνονται ολόκληρη τη νύχτα µέχρι το επόµενο µεσηµέρι. Το αποτέλεσµα µετά από 12 έως 16 ώρες ψησίµατος… απλά συγκλονιστικό!

Θα βρεις επίσης πολλές επιλογές σε διαφορετικά sandwiches, χορταστικά burgers, πλούσιες µερίδες mixed grill, ψητές πατάτες µε καπνιστό κρέας και mac&cheese για να ζήσεις την απόλυτη street food εµπειρία που ξεφεύγει από οτιδήποτε συνηθισµένο. Στα «οπωσδήποτε» που πρέπει να δοκιµάσεις είναι και το τρυφερό Black Angus µοσχάρι που λιώνει στο στόµα, είτε σε µερίδα είτε σε χορταστικό burger. Εξίσου λαχταριστό και το pulled χοιρινό µε πλούσια whiskey BBQ sauce για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου. Στο Slow BBQ Smoked House θα βρεις ακόµη απολαυστικές σαλάτες και κάθε λογής συνοδευτικά που απογειώνουν γευστικά την εµπειρία σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου