Θεματα

Mr Tony: Donuts, γλυκά και αρτοσκευάσµατα που θα σου µείνουν αξέχαστα!

Τα πιο αφράτα donuts!

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Mr Tony: φοβερά donuts, γλυκά και αρτοσκευάσματα από τη Βέροια

Από το 1993, η Mr Tony παράγει τα πιο γλυκά donuts, µε στόχο την άριστη ποιότητα, τα εκλεκτά υλικά και το υψηλό γευστικό αποτέλεσµα των προϊόντων. Όµως, εδώ δεν θα βρείτε µόνο donuts. Κι αυτό γιατί στην γκάµα των προϊόντων της επιχείρησης περιλαµβάνονται και παραδοσιακά γλυκίσµατα, σιροπιαστά και αρτοσκευάσµατα που εθίζεσαι από την πρώτη µπουκιά!

Μάλιστα, όσον αφορά τα donuts, η Mr Tony αφήνει τον πελάτη να πειραµατιστεί «παίζοντας» µε διάφορες γεύσεις και επικαλύψεις του γούστου του. Στόχος της Mr Tony είναι η συνεχής βελτίωση και διεύρυνση της γκάµας των προϊόντων για την κάλυψη των αυξανόµενων αναγκών της αγοράς και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Σηµειώστε ότι ήδη από το 2010, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται σε νέο άρτια διαµορφωµένο και εκσυγχρονισµένο χώρο, µε σκοπό τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας καθώς και την ευκολότερη είσοδό της στον ανταγωνιστικό τοµέα της χονδρικής πώλησης. Σήµερα δε, διαθέτει 13 αυτοκίνητα που χρησιµοποιούνται για την καθηµερινή και άµεση διανοµή φρέσκων προϊόντων σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, ώστε όλα αυτά τα νόστιµα που µας ετοιµάζει να τα απολαµβάνουµε όσο το δυνατόν περισσότεροι!

INFO

Λαζοχώρι Βέροιας, 2331024032, 2331027933, www.mrtony.gr, info@mrtony.gr, Fb: Mr Tony Donuts Βέροιας, Instagram: @mr.tony_donuts