14 all day spots για ραντεβού με την παρέα όλες τις ώρες

Warehouse: Γενέθλια 10 χρόνων για το αγαπημένο στέκι

Ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων που μοιράζοται την αγάπη τους για τον καφέ, το κρασί, το φαγητό, το ποτό και τη μουσική

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Warehouse: Γενέθλια 10 χρόνων για το αγαπημένο στέκι
  • Μαυρομιχάλη & Βαλτετσίου 21
  • 2155408002

Warehouse: Κλείνει 10 χρόνια το αγαπημένο στέκι στα Εξάρχεια

Τα δέκα του χρόνια γιορτάζει φέτος το Warehouse. Χρόνια που κύλησαν με γέλια, τσουγκρίσματα, όμορφες στιγμές για όλους εμάς που το αγαπάμε και το θεωρούμε το σίγουρο στέκι μας, χρόνια αδιάκοπης αφοσίωσης στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών για τους ανθρώπους που το κινούν. Το μαγαζί με τη νοοτροπία της «πολυτέλειας με προσιτούς όρους» ευχαριστεί όσους ήταν εκεί και στήριξαν τη μέχρι τώρα πορεία του και υπόσχεται να συνεχίσει να μοιράζει στιγμές διασκέδασης.

Η ιδέα ξεκίνησε ένα απόγευμα μέσα από συζητήσεις σε ένα μικρό καφέ στην Αθήνα κι εξελίχθηκε στη δημιουργία του πρώτου μικρού μαγαζιού με καλό καφέ, κρασί, φαγητό και ποτό. Σήμερα, μια δεκαετία μετά, το Warehouse έχει υπό την επωνυμία του πέντε καταστήματα κοινής λογικής και ύφους (Warehouse, Warehouse CO2, Warehouse Edge, Warehouse Assemblage, Warehouse Assemblage @ The Orbit), αλλά ταυτoχρόνως με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα το καθένα.

Warehouse: Γενέθλια 10 χρόνων για το αγαπημένο  στέκι

Από την αρχή ο στόχος των δημιουργών του Warehouse ήταν να φτιάξουν ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων, διαφόρων εθνικοτήτων και «πιστεύω», ένα στέκι όπου η ανάμειξη ιδεών θα αποτελούσε τη βασική φιλοσοφία, με κοινό γνώμονα την αγάπη για τον καφέ, το κρασί, το φαγητό, το ποτό και τη μουσική. Και το πέτυχαν. Στους χώρους του Warehouse θα βρεις πάντα φιλόξενη ατμόσφαιρα και ανθρώπους μεγάλους, μικρούς, μα πάντα «ανοιχτούς».

Εδώ, είσαι δεν είσαι «ψαγμένος» με τον καφέ και το κρασί, θα βρεις origin και speciality καφέδες και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών που θα σε κάνουν να καταλάβεις τη διαφορά στην ποιότητα. Το φαγητό δεν λείπει από την «παρέα» του Warehouse. Πρωινό μενού, για τους πρωινούς τύπους, ζεστά και κρύα πιάτα για μεσημεριανούς «καλοφαγάδες», επιδόρπιο, ποτό και κοκτέιλ για όσους ξέρουν να φτάνουν την εμπειρία μέχρι το τέλος.

Warehouse: Γενέθλια 10 χρόνων για το αγαπημένο  στέκι

Η διοργάνωση events είναι, επίσης, ένα από τα «δυνατά χαρτιά» τους. Εκδηλώσεις σχετικές με τον καφέ, το ποτό ή το κρασί είναι μόνο μερικές από τις θεματολογίες τους. Ενημερώσου για επόμενες εκδηλώσεις μέσω του site του Warehouse, αλλά και με μια επίσκεψη σε κάποιον από τους χώρους τους.

Στην ιστοσελίδα τους θα δεις και το e-shop τους (eshop.warehouse.gr), στο οποίο μπορείς να βρεις ποικιλίες καλών κρασιών, καφέ σε κόκκους, αλλά και κάψουλες, καλόγουστα κεραμικά Loveramics και πολλά πολλά ακόμα. Ένα κλικ αρκεί για να τα εξερευνήσεις.

Warehouse: Γενέθλια 10 χρόνων για το αγαπημένο  στέκι

Φεύγοντας από το Warehouse, η εμπειρία φαντάζει σαν να αποχαιρετάς μια νέα παρέα, αγνώστων μέχρι πριν λίγο που έγιναν γνωστοί και γρήγορα φίλοι. Κι όλα αυτά σε μία μόνο επίσκεψη. Αυτό είναι το μυστικό, άλλωστε, που τους κρατάει δέκα χρόνια τώρα στην κορυφή της αθηναϊκής εξόδου και διασκέδασης.

Info:
Διεύθυνση: Βαλτετσίου 21 & Μαυροµιχάλη 41, Αθήνα
Τηλέφωνο: 215 5408002
Facebook: Warehouse
Instagram: warehouse_project
www.warehouse.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου