Παγωτά και καλοκαιρινά γλυκά που τα θέλεις κολασμένα

Overoll: H αγαπημένη συνήθεια των foodies

Αυθεντικά γαλλικά κρουασάν, που ήρθαν και άλλαξαν την ιδέα που έχουμε στην Ελλάδα για τις αφράτες αυτές δημιουργίες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Overoll
Overoll
Overoll
Overoll
  • Κατσουλιέρη 10
  • 2110010588
  • Overoll

Στο Overoll για τα κρουασάν των ονείρων μας

Μας έχουν κλέψει την καρδιά αυτές οι μικρές γλυκές γωνιές με τα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν, που ήρθαν και άλλαξαν την ιδέα που έχουμε στην Ελλάδα για τις αφράτες αυτές δημιουργίες. Τελευταία δημιουργία τα φοβερά minirolls, μικρές εκδοχές των best selling croissant Nutella, φιστίκι, αμύγδαλο και καραμέλα, ένα κουτί γεμάτο απόλαυση για όλη την παρέα ή για τους αγαπημένους μας!

Κι από τον Ιούνιο, τα Overoll υποδέχονται τα Cronies, το highlight χωνάκι παγωτό του καλοκαιριού, φτιαγμένο από το ίδιο το κρουασάν της εταιρείας που αναμένεται να φέρει μαζί του νέο και μεγάλο κύμα θαυμαστών.

Επίσης, γλυκές γεύσεις μπουγάτσας, cheesecake, cinnamon roll, καραμέλα, αλλά και πολλές ακόμα σε περιμένουν καθημερινά για να απολαύσεις αυθεντικά γλυκές γεύσεις. Κι ακόμη, αλμυρές δημιουργίες και συνδυασμοί όπως η σπανακόπιτα, η λουκανικόπιτα και το κρουασάν ζαμπόν και γραβιέρα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Στα Overoll, πέρα από το σωστό κρουασάν, το τίμιο, εξειδικεύονται και στον καλό καφέ. Είτε επισκεφτείς λοιπόν κάποια από τα καταστήματα της αλυσίδας είτε παραγγείλεις στο σπίτι, θα απολαύσεις το μοναδικό, premium, specialty χαρμάνι, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την TAF.

Βρες τα όλα στα καταστήματα Overoll, σε Πραξιτέλους, Χαλάνδρι, Αιγάλεω, Νέα Σμύρνη και Πανόρμου στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Κύπρο.

  • Κατσουλιέρη 10
  • 2110010588
  • Overoll

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου