Παγωτά και καλοκαιρινά γλυκά που τα θέλεις κολασμένα

Madame Fraise: Τα frozen desserts που δροσίζουν το καλοκαίρι μας

Φαντάσου το πιο βελούδινο παγωτό που μπορείς να ονειρευτείς. Τώρα πώς θα μπορούσε αυτό το παγωτό να μεταμορφωθεί σε ακαταμάχητο γλυκό; Η Madame Fraise βρήκε την απάντηση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Madame Fraise
Madame Fraise
Madame Fraise
Madame Fraise

Ανακάλυψε τα καινούργια frozen desserts της Madame Fraise

Αν κι εσύ δεν μπορείς να πεις όχι στο παγωτό, τότε, μαζί με εμάς, σίγουρα θα λατρέψεις τα frozen desserts, τα θαυματουργά βαζάκια της Madame Fraise που κλείνουν μέσα τους το καλοκαίρι όλο! Τι είναι τα frozen desserts; Φαντάσου το πιο βελούδινο παγωτό που μπορείς να ονειρευτείς. Το φαντάστηκες; Ωραία. Τώρα πώς θα μπορούσε αυτό το παγωτό να μεταμορφωθεί σε ακαταμάχητο γλυκό; Η Madame Fraise βρήκε την απάντηση και έφτιαξε τα frozen desserts σε 4 απίθανες γεύσεις: Frozen Gianduja Caramel με parfait Gianduja με καραμελωμένα φουντούκια, dacquoise σοκολάτας και sauce καραμέλας, Frozen Pavlova (που είναι και gluten free) με παγωμένη mousse από φρέσκα βατόμουρα, τραγανές μαρέγκες με ινδοκάρυδο και sauce βατόμουρο, Frozen Exotic Mousse (κατάλληλο και για όσους ακολουθούν vegan διατροφή) με παγωμένη mousse εξωτικών φρούτων, sauce μάνγκο και stroizel αμυγδάλου, και το προσωπικό μας αγαπημένο, το αναπανάληπτο Frozen Pistachio Parfait, με υπέροχο parfait με φιστίκι Αιγίνης, τραγανό feuillete φιστικιού, κεράσι και πραλίνα φιστικιού.

Όλα αυτά τα βρίσκεις στις πλατφόρμες της Wolt και του efood ή στο εργαστήριο της Υμηττού, μαζί παίρνεις και το απίθανο παγωτό της Madame Fraise σε κολασμένες γεύσεις (υπάρχουν και αρκετές sugar free ή vegan επιλογές), διαθέσιμο σε συσκευασίες του ενός κιλού και των 500 γρ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου