- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Φάρμα Πούλιος: Παραδοσιακά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα
Με αιγοπρόβειο γάλα παραγωγής της, από την κτηνοτροφική της μονάδα
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![Φάρμα Πούλιος Φάρμα Πούλιος](/images/1074x600/jpg/files/2023-12-01/farma-poulios.jpg)
Φάρμα Πούλιος: Ένα οικογενειακό τυροκομείο, από αυτά που θα ήθελες να βρίσκονται κοντά σου
Η φάρμα Πούλιος, με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, παράγει παραδοσιακά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα με αιγοπρόβειο γάλα παραγωγής της, από την κτηνοτροφική της μονάδα.
Ανάμεσα στα άλλα, θα βρείτε διάφορα επιδόρπια όπως ρυζόγαλο με κανέλλα, κρέμα βανίλια, κρέμα μπισκότο και κρέμα καραμελέ. Ακόμη, γιαουρτάκι αιγοπρόβειο παραδοσιακό σε διάφορες συσκευασίες, τυρί αιγοπρόβειο επίσης σε διάφορες συσκευασίες από 400 γραμμάρια έως και 15 κιλά!
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και τη φοβερή χτυπητή-τυροκαυτερή σε συσκευασίες του ενός και των δύο κιλών.
INFO
1ο χλμ. Γλινούς Φανερωμένης, Τρίκαλα
Τηλ.: 6971778374
www.farmapoulios.gr, Facebook Φάρμα Πούλιος, Instagram farma_poulios_
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Ο αγαπημένος αθηναϊκός κήπος αλλάζει διαχείριση, αλλά όχι χρήση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.