- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Φάρμα Πούλιος: Παραδοσιακά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα
Με αιγοπρόβειο γάλα παραγωγής της, από την κτηνοτροφική της μονάδα
Φάρμα Πούλιος: Ένα οικογενειακό τυροκομείο, από αυτά που θα ήθελες να βρίσκονται κοντά σου
Η φάρμα Πούλιος, με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, παράγει παραδοσιακά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα με αιγοπρόβειο γάλα παραγωγής της, από την κτηνοτροφική της μονάδα.
Ανάμεσα στα άλλα, θα βρείτε διάφορα επιδόρπια όπως ρυζόγαλο με κανέλλα, κρέμα βανίλια, κρέμα μπισκότο και κρέμα καραμελέ. Ακόμη, γιαουρτάκι αιγοπρόβειο παραδοσιακό σε διάφορες συσκευασίες, τυρί αιγοπρόβειο επίσης σε διάφορες συσκευασίες από 400 γραμμάρια έως και 15 κιλά!
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και τη φοβερή χτυπητή-τυροκαυτερή σε συσκευασίες του ενός και των δύο κιλών.
INFO
1ο χλμ. Γλινούς Φανερωμένης, Τρίκαλα
Τηλ.: 6971778374
www.farmapoulios.gr, Facebook Φάρμα Πούλιος, Instagram farma_poulios_
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.