- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Katopodis family: Μέλι με σεβασμό στην παράδοση
Kάθε σταγόνα είναι γεμάτη με την αγνότητα και την πλούσια γεύση της ελληνικής φύσης
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![Katopodis family Katopodis family](/images/1074x600/jpg/files/2024-05-29/katopodis-family2.jpg)
Katopodis Family: Η οικογένεια Κατωπόδη παράγει μέλι για περισσότερα από 40 χρόνια σ' ένα ορεινό χωριό της Λευκάδας
Στην καρδιά της Ελλάδας, σε ένα γραφικό ορεινό χωριό της Λευκάδας, η οικογένεια Κατωπόδη καλλιεργεί με αγάπη και μεράκι τη μελισσοκομία για περισσότερα από 40 χρόνια. Το μέλι τους παραμένει πιστό στις αυθεντικές μεθόδους παραγωγής, εξασφαλίζοντας ότι κάθε σταγόνα είναι γεμάτη με την αγνότητα και την πλούσια γεύση της ελληνικής φύσης. Μάλιστα, η αφοσίωση της οικογένειας Κατωπόδη στην ποιότητα και τη βιώσιμη παραγωγή έχει αναγνωριστεί ευρέως, καθώς το μέλι τους έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και βραβεία, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Δοκιμάστε το και ανακαλύψτε την πραγματική γεύση της Ελλάδας.
![Katopodis family Katopodis family](/images/w734/jpg/files/2024-05-29/katopodis-family.jpg)
INFO
Λευκάδα, Δράγανο
6974145535
Facebook katopodisfamily
Instagram katopodis_family
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Ο αγαπημένος αθηναϊκός κήπος αλλάζει διαχείριση, αλλά όχι χρήση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.