12 στέκια που ανεβάζουν το street food σε άλλο επίπεδο

Πιάτσα καλαμάκι: Το σουβλάκι που θα αγαπήσεις!

Η νόστιμη αυτή ιστορία ξεκίνησε το 2016 και άλλαξε τα δεδομένα στο αγαπημένο ελληνικό street food

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πιάτσα καλαμάκι
Πιάτσα καλαμάκι
Πιάτσα καλαμάκι
Πιάτσα καλαμάκι

Πιάτσα Καλαμάκι: ζουμερό και βραβευμένο σουβλάκι σχεδόν σε όλη την Αθήνα, με 8 ξεχωριστούς και απόλυτα προσεγμένους και φιλόξενους χώρους.

Τηλεφώνημα στο Πιάτσα Καλαμάκι αργά τη νύχτα, αρκετά μετά τα μεσάνυχτα: «Μπορώ να παραγγείλω τέτοια ώρα;» «Βεβαίως!»

Μεγάλη παροχή να πεινάς το βράδυ και να μπορεί να έρθει στην πόρτα σου το απόλυτα ποιοτικό σουβλάκι των καταστημάτων Πιάτσα Καλαμάκι, ζουμερό και βραβευμένο και που μάλιστα καλύπτει σχεδόν όλη την Αθήνα, με 8 ξεχωριστούς και απόλυτα προσεγμένους και φιλόξενους χώρους.

Η νόστιμη αυτή ιστορία ξεκίνησε το 2016 και άλλαξε τα δεδομένα στο αγαπημένο ελληνικό street food. Εδώ θα βρείτε τυλιχτά σε περισσότερους από 300 συνδυασμούς και, μάλιστα, με έξι διαφορετικές πίτες! Ό,τι μπορεί να σκεφτεί η πεινασμένη σου φαντασία θα υπάρχει εδώ: από όλα τα γνωστά και αγαπημένα, όπως τον φημισμένο γύρο, τα ζουμερά κεμπάπ και μπιφτέκια, τα φοβερά κοτόπουλα (και μπούτι), μέχρι ντοματοκεφτέδες σε πίτα, ακόμη και μπακαλιάρο πανέ σε πίτα!

Όλα αυτά θα τα συνδυάσετε τέλεια με αληθινές τηγανητές πατάτες, ενώ ο κατάλογος θα σας προτείνει ακόμη υπέροχα burgers, διάφορες επιλογές σε κρέας, μαγειρευτά που θα σας θυμίσουν κυριακάτικο τραπέζι, αλλά και γλυκά!

Σας μιλήσαμε για το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του delivery, αλλά και του take away, έως τις 02.00 καθημερινές και έως τις 03.00 Παρασκευές και Σάββατα. Σημειώστε ότι με online παραγγελίες θα έχετε επιπλέον έκπτωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου