Παγωτά και καλοκαιρινά γλυκά που τα θέλεις κολασμένα

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Το παγωτό που ονειρεύτηκες!

Θυμάσαι εκείνο το παγωτό που έφαγες κάποτε παιδί και δεν ξέχασες ποτέ; Τέτοια παγωτά θα βρεις εδώ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Ο αγαπημένος προορισμός για ό,τι γλυκό ονειρεύεσαι

Θυμάσαι εκείνο το παγωτό που έφαγες κάποτε παιδί και δεν ξέχασες ποτέ; Τέτοια παγωτά θα βρεις στο Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης, με γεύσεις σαν αυτές που σου έμειναν αξέχαστες! Το φημισμένο ζαχαροπλαστείο έχει βέβαια απ’ όλα τα καλά, αλλά όπως και να το κάνουμε λόγω εποχής το παγωτό είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής.

Θα το βρεις σε 12 γεύσεις, που όλες τους παρασκευάζονται καθημερινά εδώ, στο εργαστήριό τους, με ολόφρεσκο γάλα, τα πιο ποιοτικά υλικά, αγάπη και φροντίδα. Πολλές γρανίτες αλλά και παραδοσιακό παρφέ, όπως το έφτιαχναν παλιά σε κρέμα ή σοκολάτα, είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους και τις οποίες μπορείς να απολαύσεις σε τραγανό χωνάκι, σε κυπελλάκι ή με το κιλό για όλη την οικογένεια ή για ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Κι αν το παγωτό λόγω καλοκαιριού είναι ο πρωταγωνιστής, στη γλυκιά ιστορία του Ζαχαροπλαστείου Καγγέλης τον δικό τους πεντανόστιμο ρόλο έχουν και όλα τα γλυκά που έχεις αγαπήσει. Οι μυρωδιές θα σε συνεπάρουν ήδη από το πεζοδρόμιο και όταν μπεις στον καλαίσθητο, πεντακάθαρο και φροντισμένο χώρο του ζουμερά κανταΐφια, μπακλαβάδες και γαλακτομπούρεκα, σαν άλλες σειρήνες, θα σε αναστατώσουν, γλυκά του κιλού όπως οι φλογέρες, τα ταρτάκια, τα τρουφάκια, θα σε κάνουν να τα ερωτευθείς, οι πάστες, οι τούρτες, τα φοβερά βουτήματα θα σε συγκινήσουν! Και, φυσικά, τα φημισμένα μακαρόν, για τα οποία άνθρωποι απ’ όλη την Αθήνα έρχονται μέχρι εδώ.

Σημείωσε ότι όλα αυτά τα λαχταριστά μπορούν να έρθουν και μέχρι την πόρτα σου μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες delivery, καθώς και ότι το Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης μπορεί να αναλάβει να γλυκάνει με τον καλύτερο τρόπο κάθε ιδιαίτερη χαρά σου – γενέθλια, γάμο, βάπτιση, γιορτή και κάθε άλλου είδους εκδήλωση. Ανοιχτά καθημερινά 07.00 με 22.30.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου