Γκουρμέ στο σπίτι: Από πού θα ψωνίσεις τα καλύτερα

Μαρούλι μάνγκο: Με όλα τα πολύτιμα και τα καλύτερα προϊόντα της φύσης

Τaste the color: χρώματα, αρώματα, γεύσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρούλι μάνγκο
Μαρούλι μάνγκο
Μαρούλι μάνγκο
Μαρούλι μάνγκο

Μαρούλι μάνγκο: O Βαγγέλης Μόσχος και η Αντωνία Σαμίου μας προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα της φύσης

Μοιάζει με όαση αρωμάτων και γεύσεων αυτό το ιδιαίτερο οπωροπαντοπωλείο-delicatessen που σε λίγες ημέρες κλείνει τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του, προσφέροντάς μας όλα τα πολύτιμα της φύσης! Πίσω από το εγχείρημα ο Βαγγέλης Μόσχος και η Αντωνία Σαμίου, οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, την ηπειρωτική και τα νησιά, για να μας προσφέρουν τα καλύτερα. Η φιλοσοφία τους άλλωστε, που συνοψίζεται στο taste the color, τα λέει όλα: χρώματα, αρώματα, γεύσεις!

Και τι γεύσεις, μια και το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά: νεκταρίνια, ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα, πεπόνια, καρπούζια, όλα τους ζουμερά και πεντανόστιμα, επιλεγμένα προσεκτικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Οι ίδιοι ξέρουν καλά τη «δουλειά» αυτή, καθώς έχουν τη δική τους φάρμα στο Νεοχώρι Πηλίου, τη Moschos Family Fruits, από την οποία θα δοκιμάσετε ζουμερά αχλάδια, τραγανά μήλα, απολαυστικά κεράσια και στη συνέχεια του καλοκαιριού τα φημισμένα λεμονάτα ροδάκινα.

Απ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείπουν τα διαλεχτά λαχανικά – από κολοκυθάκια με τον ανθό τους και αλμύρα, μέχρι ντοματίνια Κρήτης με το τσαμπί τους και πολλά άλλα.

Στο Μαρούλι Μάνγκο θα βρείτε, επίσης, ξεχωριστά τυριά και αλλαντικά απ’ όλη την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά και μια καλά ενημερωμένη λίστα από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες τις οποίες σίγουρα θα αγαπήσετε. Σημειώστε ότι προσεχώς θα μας προμηθεύουν καθημερινά με φρέσκες σαλάτες, αλλά και χειροποίητα ντολμαδάκια.. Καθόλου τυχαίο που το εμπιστεύονται γνωστοί σεφ, αλλά και καταστήματα για την τροφοδοσία τους. Όλα αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε και με delivery.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 08.00 με 21.30 και Κυριακές 09.00 με 18.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου