12 στέκια που ανεβάζουν το street food σε άλλο επίπεδο

Borghese: Εκεί που το σάντουιτς αγγίζει την τελειότητα

Οι συνδυασμοί που θα απολαύσεις είναι τόσο άψογοι που αν δοκιμάσεις μια φορά, στο άκουσμα της λέξης «σάντουιτς» ο νους σου θα πηγαίνει για πάντα εκεί

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Borghese
Borghese
Borghese
Borghese

Borghese στο Παγκράτι: Σάντουιτς με άψογο ψωμί και εκλεκτά υλικά σε πεντανόστιμους συνδυασμούς

Τι να πει κανείς για το hot spot του σάντουιτς εκεί στην Αρχελάου που σπεύδουν οι πιστοί από όλη την πόλη για να απολαύσουν τα τελευταία δύο χρόνια; Με ψωμί φρέσκο από έναν από τους καλύτερους φούρνους της Αθήνας, την Kora, και deli υλικά που καταφθάνουν από την Ιταλία, οι 18 μοναδικοί συνδυασμοί που θα απολαύσεις στο Borghese είναι τόσο άψογοι που αν δοκιμάσεις μια φορά, στο άκουσμα της λέξης «σάντουιτς» ο νους σου θα πηγαίνει για πάντα εκεί. Και πρόσεξε, το σάντουιτς δεν είναι έτοιμο από πριν, θα φτιαχτεί την ώρα της παραγγελίας σου! Έχεις επιλογή ανάμεσα σε ψωμί ολικής ή προζυμένιο και οι συνδυασμοί είναι άπαιχτοι. Αγαπημένο και με φανατικούς οπαδούς αυτό με την πλούσια μορταδέλα, ρόκα, πεκορίνο και μαγιονέζα με σπασμένο μαύρο πιπέρι. Αυτό με λουκάνικο salsiccia και λιωμένο τυρί fontina δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου προκαλέσει ρίγη συγκίνησης. Αν είσαι της vegan διατροφής αυτό θα σου συμβεί και με ένα λαχταριστό σάντουιτς με χούμους, πιπεριές Φλωρίνης, ρόκα και σπασμένα φουντούκια. Αν αγαπάς τον τόνο, υπάρχει ο εκρηκτικός συνδυασμός ενός Vitello Tonnato με ρόκα, αγκινάρες και σάλτσα ντομάτας.

Στο Borghese φτιάχνουν επίσης εξαιρετικές σαλάτες, σερβίρουν κρασί ή κάποιο καλό spritz, και αν είσαι του γλυκού θα δοκιμάσεις και φανταστικά Cannoli, όπως αυτό με την κρέμα φυστικιού Αιγίνης. Από εκεί θα προμηθευτείς και deli ιταλικά προϊόντα για το σπίτι, όπως αλλαντικά, τυριά, χειροποίητα ζυμαρικά, αλλά και γλυκά. Ακόμη, φτιάχνουν εκλεκτό καφέ και χυμούς και μπορείς να παραγγείλεις και μέσω των γνωστών εφαρμογών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου