12 στέκια που ανεβάζουν το street food σε άλλο επίπεδο

Το νόστιμο καλοκαίρι των T.G.I. Friday's

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
T.G.I. Friday's
T.G.I. Friday's
T.G.I. Friday's
T.G.I. Friday's

Μια ζουμερή quesadilla προσγειώνεται στο τραπέζι σου. Πληθωρική και τόσο μα τόσο μοσχομυριστή, ξεχειλίζει από τυριά Colby και Monterey Jack, έχει μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, κόκκινες πιπεριές και σοταρισμένα μανιτάρια, ενώ γαρνίρεται με ψητό ανανά και συνοδεύεται από salsa και sour cream. Στην πρώτη μπουκιά καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το πιάτο που θες να τρως όλη μέρα, κάθε μέρα, για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Και αυτή η Puebla Chicken Quesadilla είναι μόνο η αρχή ενός νέου, πεντανόστιμου μεξικάνικου ταξιδιού που μόλις ξεκίνησε στα TGI Fridays™.

Φόρα το σομπρέρο σου, πάρε την παρέα σου και παράγγειλε μπόλικες Margaritas. (Tip: δοκίμασε τη νέα γεύση Peach Basil Margarita!) Η γευστική περιπέτεια στο Μεξικό συνεχίζεται με τα Tequila Lime Shrimp Tacos με σοταρισμένες γαρίδες σε tequila lime butter, avocado spread, ανθότυρο και Smoked Chipotle sauce. Επόμενη στάση το Chicken Al Pastor με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, λωρίδες corn tortillas, ρύζι με μυρωδικά, αβοκάντο, καλαμπόκι, κόκκινα φασόλια, Pico de gallo και ψημένο ανανά, αλλά και τα Chicken Ranchero Enchiladas με την τρομερή Ranchero sauce. Οι vegetarian δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, το αντίθετο: η Veggie Quesadilla (με παρμεζάνα, corn chips, Philadelphia, μοτσαρέλα, σπανάκι, καρδιές αγκινάρας, σοταρισμένα κρεμμύδια, κόκκινες πιπεριές και Ranchero sauce) μπορεί να μην έχει κρέας, αλλά δεν της λείπει τίποτα!

Τα νέα, μεξικάνικα πιάτα είναι ένας καλός λόγος για να αναζητήσουμε το κοντινότερο κατάστημα TGI Fridays™ αυτή τη στιγμή. Δεν είναι, όμως, και ο μοναδικός… Τα αγαπημένα στέκια της πόλης μας έχουν ακόμη μία ακαταμάχητη έκπληξη που ακούει στο όνομα Fridays™ Smash Cheeseburger! Η μεγάλη ανατροπή σε αυτό το burger εντοπίζεται στον τρόπο με τον οποίο ψήνεται το μπιφτέκι. Δώσε βάση: δύο μοσχαρίσια μπιφτέκια ψήνονται στην πλάκα στους 220°C και με μία ειδική σπάτουλα πιέζονται μέχρι να ξεροψηθούν εξωτερικά, αποκτώντας μια καραμελένια κρούστα, αλλά το εσωτερικό τους να παραμείνει άκρως ζουμερό! Αυτή είναι η original αμερικάνικη συνταγή για smash burgers, που στα χέρια των έμπειρων σεφ των TGI Fridays™ απογειώνεται. Έτσι, στα χέρια σου φτάνει ένα θεϊκό smashed burger με καραμελωμένο κρεμμύδι για έξτρα γλυκάδα, Chipotle Mayo για μια ελαφρώς καπνιστή γεύση και τυρί cheddar που λιώνει ολούθε. Απλώς δεν γίνεται να του αντισταθείς…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου