- CITY GUIDE
- PODCAST
-
29°
Ο Jamie Oliver (30λεπτα γεύματα και τα λοιπά και τα λοιπά) έφη ότι το τέλειο τοστ φτιάχνεται στο τηγάνι και παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο απ’ όσο θες για να καθαρίσεις μια πατάτα, λίγο λιγότερο απ’ το να βράσεις ένα αυγό. Καλή επιτυχία.
1. Χρησιμοποίησε προζύμι. Μένει φρέσκο μια βδομάδα και μετά μπορείς να το ψήσεις και να φτιάξεις μπρουσκέτες. Βάλε μια φέτα σε ένα καυτό, αντικολλητικό τηγάνι και ψήσε για ενάμισι λεπτό από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
2. Μόλις το ψήσεις απ’ τη μία πλευρά, γύρνα το απ’ την άλλη και βάλε κάτι βαρύ πάνω, σαν ένα γυάλινο μπουκάλι κέτσαπ, για να γίνει όσο πιο crunchy γίνεται.
3. Το βγάζεις και αλείφεις κατευθείαν το βούτυρο, το οποίο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, σύμφωνα με τον διάσημο σεφ, για να μην «πληγώσει» το τοστ σου.
Αν θες βάζεις μαρμελάδα ή ζαμπόν-τυρί ή αυγό ή ό,τι άλλο έχεις στο ψυγείο. Το πιο σάπιο υπέροχο τοστ που έχω φτιάξει εγώ ήταν 3 το πρωί με τηγανιτό αυγό, σαλάμι, μορταδέλα, διπλό τυρί και κέτσαπ. Φτιάξ’ το. Θα το τρως και θα με σκέφτεσαι με αγάπη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψήνονται στη σχάρα κατευθείαν από το ποτάμι, ή τηγανίζονται για τους μερακλήδες
Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό
«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερε μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων
Για σουβλάκια, πίτσα, burger ή ό,τι σου έρθει στο μυαλό, μπες στο fagi.gr
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Συνταγές βασισμένες στην εποχικότητα, άριστες πρώτες ύλες και value for money τιμές
Η νέα street food λιχουδιά της Αθήνας συμβαίνει στο Fuddy Duddy Pizza, στην οδό Λέκκα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχει γεύση «πανάκριβη», εστέτ και γκουρμέ
Στο κέντρο της Χώρας, θα το εντοπίσεις και θα το αγαπήσεις αμέσως
Εδώ δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς
Ένας ολόκληρος κόσμος νοστιμιάς, πλασμένος από υλικά του πιο λαχταριστού ονείρου
Θα δοκιμάσεις εξαιρετικό French Toast με βατόμουρα και κρέμα πατισερί, αλλά και αλμυρά αβγοπιάτα και φρέσκα σάντουιτς.
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails
Cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια
Ο σεφ του εστιατορίου The Lost Sheep εξηγεί γιατί στα πιάτα του γεύεσαι τη γαστρονομική κουλτούρα της πατρίδας του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.