- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τίποτα δεν σε ζεσταίνει περισσότερο από ένα ζεστό ποντς. Η συνταγή αυτή, που βρήκαμε στους Times της Νέας Υόρκης, είναι ιδανική για αυτές τις κρύες μέρες. Οι καλεσμένοι σου θα την λατρέψουν.
Υλικά
3 λεμόνια
1 μανταρίνι
¾ του φλιτζανιού καφέ ζάχαρη
1 φλιτζάνι κίτρινο ρούμι
1 φλιτζάνι μαύρο ρούμι
1 φλιτζάνι κονιάκ
φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε το μανταρίνι και 2 από τα λεμόνια και ρίχνουμε τις φλούδες τους μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε καλά με ένα γουδοχέρι. Αφήνουμε το μείγμα να κατασταλάξει για τουλάχιστον 3 ώρες.
Κόβουμε το μανταρίνι στη μέση και στύβουμε το χυμό του μέσα σε ένα δοχείο μέτρησης. Κάνουμε το ίδιο και με τα 3 λεμόνια.
Βράζουμε 1 λίτρο νερό. Ρίχνουμε το ρούμι και το κονιάκ μέσα στο μπολ με τη ζάχαρη και τις φλούδες. Προσθέτουμε το χυμό και το βραστό νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε σε γυάλινα ποτήρια και από πάνω τρίβουμε λίγο μοσχοκάρυδο.