Θεματα

Party στο Mama Roux λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος

Με μουσικές, μπάντες, δώρα και φαγητό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
84515-170619.jpg

Πώς γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά από την άλλη μεριά του πλανήτη; Μπορείς να το ζήσεις με μια βόλτα στο κέντρο, λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος. Εκεί που θα κάνεις τα τελευταία ψώνια και σε πιάσει μια ελαφριά λιγούρα (υπολογίζουμε ότι αυτό θα συμβεί κάπου στο ύψος της Αιόλου), κάνε στάση στο Mama Roux που στήνει για μια ακόμη χρονιά το καθιερωμένο σούπερ downtown party του.

Με Festive Street Food, New Orleans Brass Band Parade, Live Music Rhythms and Blues και Downtown Market, φτιάχνει το σκηνικό μιας εναλλακτικής και πολύ ζωντανής πρότασης για το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς. Πας και φτιάχνεις διάθεση για το βραδινό σου ρεβεγιόν (χιπς-τα κοκτέιλ δίνουν και παίρνουν) ή περνάς τόσο καλά ανάμεσα στα πλήθη Αθηναίων που διασκεδάζουν μαζί σου που αποφασίζεις να μην το κουνήσεις ρούπι!

n

Downtown Market

Από φαγητό, οι multi ethnic σεφ του Mama Roux προτείνουν αυθεντικά street food πιάτα με extra λάμψη όμως που δίνει τον τόνο στο γιορτινό κλίμα των ημερών. Όπως στρείδια, χαβιάρι σολομού, Scrambled Eggs με φρέσκια μαύρη τρούφα, Brisket Brioche, Jacket Potato με sour cream. Πρωταγωνιστεί το Bubbles and Oyster Bar ενώ το Glühwein, αυτό το υπέροχο ζεστό αρωματικό και γιορτινό κρασί, θα ρέει άφθονο. Όλα ό, τι πρέπει για να αποχαιρετίσεις το χρόνο που φεύγει με κόκκινα μαγουλάκια και τεράστιο χαμόγελο.

Οι μουσικές των Gumbo Ya Ya και της New Orleans Brass Band Parade θα απογειώνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα με Rhythm &Blues ήχους, ενώ αν δεν έχεις προλάβει να κάνεις όλα τα ψώνια σου μέχρι να έρθεις εδώ, κανένα πρόβλημα! Το Mama Roux σε συνεργασία με το Cool Soap διοργανώνει ένα μοναδικό Downtown Market με τοπικά προϊόντα, design αντικείμενα, χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ. Καλή χρονιά!

Info: Festive Street Food & Downtown Market: 12:00-18:00, New Orleans Brass Band Parade: 14:00, Gumbo Ya Ya Live Music: 15:00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.